DA LI SE UPLAŠIO? Ovako je Nadal reagovao kad je saznao da će igrati sa Đokovićem u četvrtfinalu! (VIDEO)

Video sam moj žreb i on je najteži, čudan je osećaj da ovako rano igram sa Đokovićem, to mi se do sada nije desilo u karijeri - izjavio je šesti nosilac Rolan Garosa posle žreba

  • 3

Žreb za Rolan Garos je hteo da se finale pre finala odigra već u četvrtfinalu. Organizatori drugog Gren slema sezone nisu bili darežljivi prema Novaku Đokoviću na njegov 28. rođendan i pa će najverovatnije mnogo ranije nego što je to želeo, morati da igra protv devetostrukog šampiona otvorenog prvenstva Francuske.

Sigurno je da ni Nadal nije bio oduševljen žrebom četvrtfinala a on će se odigrati baš na njegov rođendan.

PRESEŠĆE NADALU ROĐENDAN: Đoković može da izbaci Španca na najvažniji dan u njegovom životu!

On je prisustvovao ceremoniji izvlačenja parova kao branilac trofeja, a nakon što je ona završena, novinar ga je upitao za komentar povodom eventualnog duela sa najboljim teniserom sveta već u četvrtfinalu.

FINALE PRE FINALA: Novak ide na Nadala u četvrtfinalu Rolan Garosa! (VIDEO)

Foto: AP/Darko Vojinović Foto: AP/Darko Vojinović

- Čudan je osećaj da ovako rano igram sa Đokovićem, je jer se nikada do sada ovo nije desilo u mojoj karijeri. Ali ipak, imam četiri meča pre tog eventualnog četrvrtfinala i moram to da dobijem. Moram da budem spreman za te uvodne runde. Video sam moj žreb, i on je najteži. Nadam se da ću biti spreman da se ponovo borim, videćemo - odgovorio je Nadal.

Španski teniser će na Rolan Garosu juriti jubilarnu 10. titulu, ističe da svakim danom napreduje od kako se vratio iz povrede i nada se da će biti spreman da se upusti u borbu za novi pehar.

- Od kako sam se vratio iz povrede mislim da napredujem mnogo. mislim da igram bolje sada nego pre nekoliko meseci. Srećan sam zbog toga. Nastaviću da radim snažno kako bih napredovao svakog vikenda. Nadam se da ću biti spreman za to -

zaključuje šesti nosilac Otvorenog prvenstva Francuske.

Pogledajte i sami njegovu izjavu odmah posle žreba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA