Šarapova ne veruje u Đokovića: Nadal osvaja Rolan Garos!

Šampionka Rolan Garosa iz prethodne sezone veruje da će ''kralj šljake'' zadržati krunu u Parizu i da će doći do jubilarne 10. titule

  • 13

Prošlogodišnja šampionka Rolan Garosa Marija Šarapova izvlačila je parove za muški deo turnira i odredila je da već u četvrtfinalu vidimo finale pre finala - duel Đokovića i Rafaela Nadala.

Zbog loše forme Rafaela Nadala u poslednjih nekoliko meseci, španac po prvi put u poslednjih deset godina ne dolazi u Pariz kao prvi favorit. Kladionice ovoga puta najviše veruju u Novaka Đokovića, ali ruska teniserka ne deli takvo mišljenje i misli da će ''kralj šljake'' i deseti put osvojiti parisku krunu.

DA LI SE UPLAŠIO? Ovako je Nadal reagovao kad je saznao da će igrati sa Đokovićem u četvrtfinalu! (VIDEO)

- Svi očekuju mnogo od Rafe u ovo doba godine. Nekoliko poraza u poslednje vreme uzrokovalo je previše pitanja vezanih za njega, a to je iskazivanje nepoštovanja za čoveka koji je devet puta osvojio Rolan Garos.

Foto: AP/Darko Vojinović Foto: AP/Darko Vojinović

- On je neverovatan šampion. Ne postoji razlog zašto ne bi mogao ponovo da pobedi. Njegova volja i motivacija će ga voditi da osvoji Pariz po deseti put - istakla je Šarapova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Parker

    23. maj 2015 | 18:21

    Bugarska veza

  • Bivsi Debeli

    23. maj 2015 | 19:14

    Nije isto dobiti Nadala u dva dobijena seta i u mecu do tri dobijena seta.Ali pogledate ranking i vidite ko je ubjedljivo prvi.Nije nemoguce da Nadal dobije, ali to bi bilo veliko iznenadjenje.Vec izvjesno vrijeme Novak dominira, i zelim mu da pokvari Rafinu rodjendansku zurku.

  • Branko

    23. maj 2015 | 19:02

    Samo se ti nadaj, nema od toga nista... raturice ga Nole pa neće znati šta ga je snašlo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA