PITANJA UPRAVE ZA LALATOVIĆA: Zašto smo igrali kao ekipe sa dna tabele? Otkud ti pravo da tražiš sportskog direktora?

Potpredsednik Zvezde Ivica Tončev se osvrnuo na poslednja istupanja sada već bivšeg trenera koji je deo krivice za neuspešnu sezonu svalio na rukovodstvo kluba za koje smatra da mu nije dalo dovoljnu podršku tokom prethodnih godinu dana

  • 68

Nenad Lalatović se na meču protiv Mladosti iz Lučana u poslednjem kolu Superlige oprostio od klupe Crvene zvezde na kojoj je sedeo samo jednu sezonu. Mladi strateg je još posle poraza od Radničkog iz Kragujevca najavio da neće biti produženja ugovora sa klubom u kome je počeo igračku karijeru.

NISU VEROVALI U NAS: Lalatović progovorio o upravi, problemima i pojačanjima koja je želeo!

Kao jedan od razloga za to je još tada naveo da nije u dobrim odnosima sa pojedinim članovima uprave, a kasnije se taj raskol između njega i rukovodstva samo produbljivao o čemu je on na svakoj konferenciji javno govorio. Na jednom od poslednjih obraćanje je izjavio da neke čelnike kluba nije video godinu dana svalivši delom krivicu za to što nije uspeo da odbrani titulu i na njih.

OPROŠTAJNI GOVOR LALATOVIĆA: Zbog ove izjave me uprava oterala iz Zvezde!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Takva njegova istupanja u javnosti su naišla i na odgovor sa suprotne strane. Potpredsednik crveno-belih Ivica Tončev u intervjuu za "Blic" odgovorio 37-godišnjem stručnjaku da ne postoji nijedan razlog zašto bi se uprava viđala sa njim i pitao ga zašto nije o tome pričao dok je ekipa pobeđivala i zašto nije unapredio igru tima?

- Zašto to nije rekao kada smo ređali pobede, nego priča o tome sada kada je izgubljena titula. Zašto bih se ja uopšte viđao sa njim? Nisam se video sa njim ni kada je dolazio u klub, a ni sada, jer to nije u mom opisu posla. Neka on bolje objasni zašto nije uspeo da nam unapredi igru. Igrali smo kao što igraju ekipe sa dna tabele - rekao je Tončev za "Blic" i dodao:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ni na jednoj utakmici nije se čuo aplauz sa zapadne tribine, Nikada gledaoci nisu otišli zadovoljni sa stadiona. Strepeli smo na Marakani i protiv Donjeg Srema, i Napretka...

Potpredsednik Zvezde se osvrnuo i na izjavu Lalatovića o tome da je velika greška to klub u prethodnom periodu nije imao sportskog direktora, što je bila njegova velika želja po dolasku i preko koga bi mogao da komunicira sa čelnicima na planu pojačanja i drugih aktivnosti.

- Otkud njemu pravo da traži sportskog direktora? Je li on trener ili funkcioner? O tim stvarima sigurno neće on da odlučuje. POnavljam da ga veoma cenim i ne želim da ulazim u prepucavanje sa njim, ali ne želim da se krije iza mog imena - poručio je za "Blic" Tončev.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijac

    25. maj 2015 | 07:13

    "Potpuno si u pravu", za pobede je zasluzna uprava(Terzic, Kokeza, Toncev, Basanovic, Mijailovic...) a za poraze Lalatovic.

  • Palidrvce

    25. maj 2015 | 01:23

    Pa ko si ti da pricas u ime uprave Crvene Zvezde? Ko ste bre vi? Ti, Terzic, Kokeza?? Otkud vi u Zvezdi? Sta, kao da pomognete jel? Ne interesuju vas talovi, menadzeri...Nije Lalatovic trener za Zvezdu, ok. je to. Mlad je, nema iskustva i zivaca ali kako god, covek je legenda kluba, bivsi kapiten, osvajao je titule sa Zvezdom. A ti, Trrzic, Kokeza? Bajern vode legende, zato je i uspesan. Perez je dosao u Real a pre toga je obecao da ce dovesti Ronalda. I doveo ga je. I prvi put, Brazilca i sad ovog. Cime ste vi zasluzili da vodite najveci sportski klub u Zvezdi? Sta je to Terzic postigao u OFK-u pa da dodke u Zvezdu? Gde je i koga Kokeza vodio? Svi ste po politickoj osnovi i posto niste doneli uspeh idite kuci. Odmah. Juce.

  • Nemanja

    25. maj 2015 | 01:57

    On,Lalatovic je Zvezdino dete,bivsi kapiten,osvajac duple krune...A ti?Ko si ti?U normalnoj drzavi ne bi se ni video a ni cuo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA