KAMUFLIRAO SE: Đoković se potpuno utopio u parisku šljaku! (FOTO)

Srpski teniser je odlučio da na Rolan Garosu nastupa u narandžastoj majici koja potpuno ide iz boju šljake na terenima u Bulonjskoj šumi

  • 0

Nova oprema za nove uspehe i novo poglavlje u karijeri. Novak Đoković je odlučio da u novoj boji nastupa na Rolan Garosu ove godine. Baš kao što je na Mastersu u Rimu nosio žutu majicu, sada u Parizu je njegova boja narandžasta.

Interesantno je da je uzeo nijansu narandžaste boje koja se potpuno uklapa u boju šljake na Otvorenom prvenstvu Francuske, pa su tako odmah krenuli i neki komentari kako se najbolji teniser sveta kamuflirao i stopio sa okolinom i na taj način pokušava da zavara protivnike koji ga neće razlikovati od podloge na kojoj igraju.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U svakom slučaju srpski igrač je nastavio sa svojom praksom da na svakom turniru igra u novoj boji opreme, a moramo priznati i da je u poslednje vreme počeo da koristi boje koje se zaista u klapaju u boju podloge na kojoj igra. Pa je tako na Mastersu u Rimu igrao u žutoj koja je bila dosta slična sa bojom tamošnje šljake, a u Indijan Velsu i Majamiju je bio u svetlo-plavoj.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser u ovim trenucima igra svoj prvi meč na drugom Gren slemu sezone protiv Jarka Nieminena i vodi 2:0 u setovima, a tekstuačni prenos možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA