Ove izjave tokom finala Lige Evrope naljutiće Čuku i Partizan, ali i uzburkati fudbalsku Srbiju!

Bivši igrač Vojvodine i Partizana, tokom finala LE gde je bio stručni konsultant na RTS-u, pominjao finale Kupa Srbije u negativnom kontekstu

  • 4

Neprimerene izjave nekadašnjeg fudbalera Vojvodine i Partizana Slobodana Pavkovića, tokom finalnog meča Lige Evrope izburkaće fudbalsku Srbiju!

Naime, doskorašnji tehnički direktor selekcije Singapura je bio gost na RTS-u kao stručni konsultant ,kada se na isteku 45 minuta meča Sevilje i Dnjepra dotakao i nedavnog duela Čukaričkog i Partizana.

- Nedavno smo imali priliku da gledamo naše finale Kupa. Videli ste kako je tu bilo, vidite sada ovu utakmicu. To su dva totalno različita pristupa - rekao je Pavković u prenosu, a na konstataciju komentatora Predraga Strajnićada razlika u kvalitetu nije ista, usledio je još oštriji odgovor:

- Pa dobro ne samo u kvalitetu nego i pristupu. Kod nas u Kupu nisu pobedili fudbaleri, a ovde ipak pobeđuju fudbaleri.

Pavković se krajem 2014. vratio iz Singapura, gde je otišao 2008. godine, a kako je pre par meseci isticao zaželeo se trenerskoj posla u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA