Pometnja na derbiju Partizana i Zvezde: Svi su mislili da je Lejdi Gaga ušla u Pionir! (VIDEO)

Pojavila se na poluvremenu košarkaškog derbija i izazvala je pravu pometnju *Po završetku meča glavno pitanje među reporterima i novinarima bilo je ''da li ste videli Lejdi Gagu?''

  • 8

Na poluvremenu košarkaškog večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde pometnju je izazvala plavuša koja se pojavila ispred tribine Delija.

Primetili smo komešanje u delu kod partera B i tribine ispod koje su bile najvatrenije pristalice crveno-belih. Nekoliko kamera snimalo je plavokosu devojku, a želeli su da naprave kadrove na nekoliko metara od Delija. Međutim, Zvezdinim navijačima se takva ideja nije dopala, pa su se ona i njen kolega udaljili odatle.

ON APLAUDIRA, A ONI GA VREĐAJU: Ovako je Kalinić prošao posle isključenja! (FOTO)

MURIĆ ZAVRŠIO SEZONU? Na ivici suza i besa posle još jednog derbija sa Zvezdom! (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: Youtube/Telegraf.rs TV Printskrin: Youtube/Telegraf.rs TV

Napravili su snimak nekoliko metara dalje od B tribine, a potpom su se popeli na deo partera B gde je bilo manje publike, gde je kamerman snimao kako devojka ćaska sa prijateljem.

Jeste videli Lejdi Gagu? Ima neko snimak Lejdi Gage? - pitali su brojni novinari i fotoreporteri posle meča. Bila je to jedna od glavnih tema u medija centru dok se treneri obe ekipe nisu obratili na konferenciji. Neki od njih su se šalili, neki su bili u dilemi da li je to zaista bila jedna od najpopularnijih ličnosti današnjice.

Ipak, u pitanju je devojka koja je došla iz Izraela, koja prilično podseća na Lejdi Gagu.

Snimili smo njeno pojavljivanje, pa pogledajte u video snimku koliko zaista liči na nju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA