ŠAMPIONI PRIJATELJSKIH posle pobede nad Azerbejdžanom: Gladni smo golova!

Bane Ivanović poziva napadače pred duel sa Danskom u Kopenhagenu

  • 4

Ubedljiva pobeda nad Azerbejdžanom prema rečima kapitena Srbije Branislava Ivanovića i njegovog zamenika Aleksandra Kolarova važna je za samopouzdanje pred verovatno odlučujuću utakmicu kada je nada za odlazak na EURO 2016. godine u pitanju.

- Odigrali smo utakmicu protiv Azerbejdžana maksimalno profesionalno, ali u Danskoj moramo mnogo više da pružimo, pogotovo jer to neće biti ni slična utakmica. Zadovoljan sam i postignutim golovima, ali to nije posebno vredno pomena - izjavio je dvostruki strelac Ivanović za sajt Fudbalskog saveza.

On je dodao da očekuje i da napadači "prorade".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Imamo kvalitet, ali treba nam da malo budemo “gladni” golova. Statistički, mnogo više golova se postiže posle prekida, ekipa Azerbejdžana nije mogla visinski da nam parira, pa zato naglašavam da će Kopenhagenu biti tri puta teže da postignemo gol iz prekida - istakao je Ivanović.

VREME JE ZA POBEDU

Zanimljivo, Srbija ima priliku u Kopenhagenu da konačno ostvari jednu pobedu u takmičarskoj utakmici (tehnički rezultat sa Albancima izostavljamo).

Kad se vratimo samo malo unazad, u mart 2014. godine shvatićete da srpski fudbaleri pobeđuju samo u prijateljskim mečevima.

Republika Irska, Jamajka i Grčka su slomljene prošle godine, a pomenuti Azerbejdžanci u 2015.

Nerešeno u prijateljskim susretima se odigralo protiv Paname i Francuske, kao i u kvalifikacionom susretu protiv Jermenije.

Poraza takođe ima: Brazil (prijateljska) i Portugalija, odnosno Danska u tekućim kvalifikacijama za EURO naredne godine.

Utakmica između Danske i Srbija igra se u subotu u Kopenhagenu od 20.45 sati.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • batko

    8. jun 2015 | 21:43

    Neka se nastavi tradicija, posle jos jedne pobede na prijateljskoj utakmici, prizeljkujem jos jedan PORAZ protiv Danaca! Da karadzicu, curkovicu, radi babicu,savi milosevicu i ostalim grobarima u FSS "vidimo ledja" !

  • Djooo

    8. jun 2015 | 17:50

    ufffff bice belaja

  • v

    8. jun 2015 | 16:39

    Uffff

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA