Srpske gracije napadaju Hrvatice koje imaju samo 9 košarkašica!

Košarkašice Srbije igraju protiv Hrvatske koja je ostala bez Amerikanke zbog pasoša, a još dve igračice su im povređene

  • 3

Skandal drma žensku košarkašku reprezentaciju Hrvatske! Ekipa je doputovala sa 11 igrača na Evrobasket u Mađarskoj, a pred put su ostali bez najbolje igračice Amerikanke Šavonte Zelus koja nije dobila hrvatski pasoš.

Osim toga na prvom meču im se povredila još dve igračice tako da su protiv Letonije koju su pobedile sa 67:63 igrale sa 9 igračica! Prethodno su na pripremama nastup otkazale Antonija Mišura, Marija Režan, Ana Lelas i Emanuela Salopek

SJAJAN START NAŠIH KOŠARKAŠICA: Pale Letonke, neka se spreme Hrvatice!

Da li će to biti olakšavajuća okolnost za selekciju Srbije koja danas od 19. sati igra protiv Hrvatske drugi meč na EP?

Foto: MNpress Foto: MNpress

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković izjavila je da je Hrvatska neugodan protivnik i da njen tim očekuje još jedan težak zadatak na prvenstvu Evrope u Mađarskoj i Rumuniji.

- Čeka nas veoma neugodan protivnik, koja je maksimalno motivisan. Bez obzira na sastav u kojem će nastupiti zbog brojnih povreda, to je veoma jaka ekipa, ali svakako očekujem pobedu ako budemo igrale našu igru - izjavila je Maljkovićeva sa sajt KŠ.

Srpske košarkašice pobedom su startovale na šampionatu, pošto su u četvrtak ubedljivo savladale selekciju Letonije sa 76:60.

- Za razliku od Letonije, koja je atletski slična našoj ekipi, Hrvatska igra drugačiju košarku. Moramo na vreme da nametnemo naš ritam i uz kvalitetan pristup zabeležimo još jednu pobedu - istakla je Maljkovićeva.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Еуклид

    13. jun 2015 | 10:12

    До победе. Што се тиче скандала,њима то као добар дан. Од јахте,преко забављања са Србином,преноси се то и на спорт. А вероватно и на друге сфере живота. Скандал мајсторице.

  • predrag

    13. jun 2015 | 11:53

    sretno devojke pobedite komšije

  • alo

    13. jun 2015 | 13:18

    Jel igra Misura? :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA