IVANOVIĆ: Moramo da popravljamo stvari unutar ekipe (VIDEO)

Kapiten reprezentacije Srbije misli da ova ekipa može mnogo boje, i da joj sadašnja situacija nije granica mogućnosti

  • 31

Porazom od Danske, fudbaleri Srbije ostali su bez realnih šansi za plasman za Evropsko prvenstvo naredne godine.

Posle još jednog razočaravajućeg rezultata, kapiten Branislav Ivanović je bez mnogo odugovlačenja rekao šta je falilo ekipi u Kopenhagenu.

- Ne smeju da nam se dešavaju stvari kao što je kontranapad. Danci su, po meni, mogli da postignu samo golove iz prekida i iz kontrnapada, i to smo znali pre utakmice. U prvom poluvremenu se desilo mislim četiri puta da su imali izglednu situaciju za postizanje gola, što je realno kada se pogleda za 90 minuta nedovoljno da bi se izvukao pozitivan rezultat - rekao je Ivanović.

Posle opaske da je selektor Radovan Ćurčić zaštitio igrače nakon incidenta na treningu prošle nedelje, usledilo je pitanje da li će igrači ovaj put zaštiti selektora i reći da su oni krivi za neuspeh.

Ćurčić tvrdi da su fudbaleri u Danskoj pokazali kako se bori za nacionalni dres

- Iskreno, mi smo ovde svi na istom putu i poslu. Selektor je uradio ono što je trebalo da uradi, mi štitimo naravno koliko je to u našoj moći. Mislim da unutar ekipe nema toliko velikih turbulencija koliko žele ljudi da naprave. Odigrali smo mnogo bolje drugo poluvreme, ali opet se vraćam na to da je to nedovoljno za pozitivan rezultat na strani, mora mnogo bolje da se igra, sa većom željom, htenjem, boljom koncentracijom, pre svega - rekao je kapiten Srbije.

Ivanović misli da ova ekipa može mnogo boje, i da joj sadašnja situacija nije granica mogućnosti.

Matić: Igrali smo kao što igraju velike ekipe (VIDEO)

- Kada se ovako gube utakmice u kontinuitetu, samopouzdanje u ekipi nije dobro. Iskreno, mislim da možemo bolje, ali moramo da uradimo ono što moramo da ispravimo unutar ekipe, da funkcionišemo mnogo više kao tim, dosta igramo individualno. Defanzivno ne stojimo dovoljno dobro, vezni igrači i oni u napadu nam se mnogo troše bez velikih rezultata. Ima tu još da se radi. Ekipa smo koja ima dosta mladih igrača koji mogu da igraju za mladu reprezentaciju, možda oni samo ne osećaju toliku odgovornost koja postoji kada se igra za A tim. Mora još mnogo vremena da prođe da bismo ovakve utakmice rutinski završavali - završio je Branislav Ivanović.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    14. jun 2015 | 09:29

    Hitno zaorati sve fudbalske terene u Srbiji i posaditi papriku

  • Valjevac

    14. jun 2015 | 07:29

    Bane izvini....ali mi vec 15 godina popravljamo neke stvari , i odigramo 15 minuta (kada nas protivnicka ekipa pusti) , i to nam uvek bude modell za buducnost!!! OSTARICU , UZ NASE MODELE ZA BUDUCNOST!

  • Pfk

    14. jun 2015 | 09:27

    Jedini je Stojke zaslužio dres reprezentacije, vi ostali ste bruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA