SKANDAL GODINE U TENISU: Đokovića proglasili Turčinom! (FOTO)

Samo kod broja 1, lista ima "malu" grešku

  • 38

Malo malo, pa ATP sajt napravi glupost. Ovoga puta, na listi najboljih tenisera planete prvi igrač sveta Novak Đoković, predstavljen je kao Turčin, odnosno pored njegovog imena je postavljena zastava Republike Turske.

Zanimljivo je da se greška "potkrala" samo kod broja 1, ne i kod ostalih igrača planete.

Novak je u pripremi za početak Vimbldona na kojem je u petak održan žreb. Đoković će u prvom kolu igrati protiv Nemca Filipa Kolšrajbera.

OVO JE projekcija njegovog puta do finala.

Foto: printskrin/atp Foto: printskrin/atp

Ubrzo je i na sajtu stigla izmenjena, pravilna verzija.

Printskrin: atp Printskrin: atp

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma mogu samo da nas mrze

    26. jun 2015 | 18:15

    Nista nije slucajnost.Tako su ga proglasavali i Hrvatom ako se secate.Postoji jedna engleska izreka a glasi "fool me once shame on you,fool me twice sahme on me".Pokusavaju na svaki moguci nacin da nas osramote da nas umanje da nas uvrede.Ma mogu da nam pljunu pod prozor,mi smo Srbi i ponosni smo na to sto jesmo i ko smo i ko su nam preci,voleli oni to ili ne.Mi zivimo postojimo i postojacemo a oni bi izgleda naj vise voleli da nas nema.Pa zeleli su to mnogi,mnoga carstva i imperije da nestanemo da nas unize da nas istrebe pa im ipak nije poslo za rukom.Pa nece ni ovim pederima...

  • Еуклид

    26. jun 2015 | 17:26

    Паћеници. Зато ће Ноле суверено да влада планетом док год не науче и да је Србин, и која му је застава у срцу. Каква им је ноћна мора.

  • Djordje

    26. jun 2015 | 17:14

    Sigurno nije slučajnost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA