Kladionice vide remi Čuke u Sloveniji! Evo šta je Milojević rekao na X u Domžalama!

Trenr Brđana najavio meč protiv Domžala u okviru kvalifikacija za LE

  • 1

Fudbaleri Čukaričkog s nestrpljenjem očekuju početak evropskog puta u Ligi Evrope.

Meč protiv Domžala zakazan je za četvrtak od 20.00 časova u istoimenom gradiću, a trener Brđana Vladan Milojević je još jednom napomenuo da njegov tim nije imao sreće tokom žreba.

- Izvukli smo jednog jakog i ozbiljnog protivnika. To je klub koji je među prva dva, tri u Sloveniji. Klub koji ima titule na svom kontu. Dve godine su zajedno i to je pokazatelj koliko je klub ozbiljan - rekao je Milojević na konferenciji za medije i dodao:

- Možda smo mogli da izvučemo slabijeg protivnika, ali se radujem ovom duelu jer Domžale igraju lep fudbal. Nemamo razloga da se plašimo. Sada je prvo, a ima i drugo poluvreme. Dao bih blagu prednost Slovencima pošto su klub koji su za nijansu iskusniji.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Beograđani će na ovom meču neočekivano biti lišeni pomoći veziste Obenga Regana.

- Regan je imao jednu hiruršku intervenciju u nedelju zbog kožne infekcije. Ima poštedu od sedam dana i neće igrati sutra. Hoće za revanš. Što se tiče Stoiljkovića znaćemo tek pred sam meč da li ćemo igrati - jasan je bio trener Brđana.

TRANSFER PRIČE MOGU DA UTIČU NA IGRAČE

Jedno od pitanja upućeno šefu struke Čukaričkog bilo je i ono vezano za transfere njegovih fudbalera u ovom prelaznom roku.

- Transferi su satavni deo igre, ali svaka priča pada u vodu dok igrač zvanično ne ode. Mi smo još negde na početku pelaznog roka, a ja računam na sve igrače. Moji fudbalri su na zemlji, maksimalno rade, a na klubu je da donese pravu odluku. Sigurno utiče, a u kojoj meri videćemo - rekao je Milojević i dodao:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Malo se ta priča poklopila sa početkom takmičenja, ali jednostavno nam je takav fudbal. Takva nam je profesija.

KLADIONICE

Klaionice širom sveta su ubeđene da će u Sloveniji u četvrtak biti nerešeno, a Milojević ne želi da se bavi tim ''problemom''.

- Ja sam neko ko se nikada nije kladio. Nemam komentar i kladionice me ne interesuju. To je segment o kom nemam lepo mišljenje. Kladionice nisu sastav neke fudbalske igre. Oni su očigledno neko ko dobro poznaje fudbal - rekao je Milojević.

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA