Berluskoni promovisao Mihajlovića i predočio mu šta mora da uradi! (VIDEO)

Plasman u Ligu šampiona je imperativ, ali dugogodišnji vlasnik "rosonera" misli da tim predvođen srpskim trenerom može da se bori i za titulu

  • 5

Siniša Mihajlović od petka je i zvanično trener Milana. Srpski stručnjak je promovisan kao novi šef stručnog štaba "rosonera", a promociji je prisustvovao i predsednik kluba Silvio Berluskoni u društvu svoje ćerke Barbare, koja je potpredsednica kluba.

Nekadašnji političar i dugogodišnji vlasnik milanskog tima je ovom prilikom rekao da misli da je Srbin bio pravi izbor za užarenu klupu i da je njegov zadatak da vrati tim u Ligu šampiona, što je zacrtano kao "kategorički imperativ kluba".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Posle dugog odlučivanja, razmatranja različitih opcija, uvereni smo da je Siniša bio najbolji izbor za nas. Ima karakter što je pokazao prošle sezone, razume fudbal i pokazao se sposobnim da bude lider. Pokazao je da duboko analizira svoje protivnike, što je veoma važno - rekao je Berluskoni i dodao koji su ciljevi kluba.

- Možemo da osvojimo "skudeto". Znam da imamo dobru bazu i sa timom koji sada imamo možemo da dostignemo najviše domete sa Mihajlovićem na čelu. On ima sve kvalitete da se bori sa Juventusom za vrh.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Javnost u Italiji je bila poprilično iznenađena Mihajlovićevom odlukom da preuzme Milan, jer je bio dugogodišnji igrač njihovog gradskog rivala Intera, a da je do pre nekog vremena govorio da nikada ne bi mogao da sedne na klupu gradskih rivala timova za koje je igra0. Ipak, on je promenio svoje mišljenje, a kako je rekao privukao ga je ambiciozni projekat.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Neki top igrači su nam došli. Ne postoji ambiciozniji projekat u Italiji od ovog. Velika je čast biti ovde. Moramo da pobeđujemo iz utakmice u utakmicu. Želim da se drugi timovi plaše moje ekipe na terenu - rekao je Mihajlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trifke

    3. jul 2015 | 16:11

    Polako će dokazati.Da mu je velika nepravda učinjena što se tiče naše reprezentacije.Da je čovek grešio na početku jeste a ko je od nas idealan pa ne čini greske.Ali u meni ostaje jedna gorčina što mu se nije dalo više vremena.

  • Mladen Vujošević

    3. jul 2015 | 19:03

    "Prije bih umro od gladi nego bio trener Milana" Ovo je izjavila ova "moralna gromada" ne tako davno. FORZA INTER!!!

  • Nesa

    4. jul 2015 | 20:53

    Mihajlovic je kralj..covek sa karakterom i jasnim ciljevima..nama niko ne valja..videcete kako ce Milan da reseta u seriji A...Srecno Miha..bog ti pomogo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA