SRBI ODLIČNI NA VIMBLDONU: Zimonjić u osmini finala, Kecmanović preokretom u 2. kolo!

Najbolji srpski dubl igrač je u paru sa Matkovskim posle 3 sata i 15 minuta izborio prolaz u narednu rundu, a na juniorskom turniru je mladi Kecmanović odlično startovao

  • 1

Srbi su ovog dana poprilično uspešni na Vimbldonu. Posle Viktora Troickog koji se plasirao u 4. rundu, pobede su ostvarili i Nenad Zimonjić u dublu, kao i mladi Miomir Kecmanović na juniorskom turniru.

Najbolji srpski dubl igrač je u paru sa Marcinom Matkovskim napravio preokret i posle tri sata i 15 minuta pobedili britansko-francusku kombinaciju Dominik Inglot/Rože Eduar Vazelan sa 6:7, 2:6, 7:6, 6:4, 6:3.

Njihovi protivnici u narednoj rundi biće pobednici meča Pjer Herbert/Nikolas Mau (Francuska) - Žil Miler (Luksemburg)/Aisam Kureši (Pakistan).

Srpskog tenisera nešto kasnije očekuje meč drugog kola u miksu zajedno sa Jarmilom Gajdošovom iz Australije.

Mladi Kecmanović je na startu juniorskog Vimbldona takođe napravio preokret i posle 80 minuta borbe je pobedio domaćeg takmičara Fina Basa sa 3:6, 6:3, 6:1.

Naredni protivnik srpskom teniseru biće Finac Patrik Niklas-Salminen, koji je bio bolji od Nam Hong-Lija iz Vijetnama sa 6:3, 6:4.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA