Fudbalerka SAD je svetsku titulu proslavila ljubljenjem sa ženom! (VIDEO)

Legendarna fudbalerka SAD je sa svojom suprugom Sarom Hafman proslavila osvajanje titule prvaka sveta na oproštaju od reprezentacije

  • 3

Legenda američkog i svetskog žesnkog fudbala Ebi Vombah na najbolji mogući način se oprostila od igranja za nacionalni tim SAD. Ona je sa kapitenskom trakom predvodila svoju reprezentaciju do titule svetskog šampiona, jedinog trofeja koji joj je nedostajao u prebogatoj karijeri.

Amerikanke razbile Japanke i postale prvakinje sveta u fudbalu! (FOTO) (VIDEO)

BOMBA SA POLA TERENA: Neverovatan gol u finalu Svetskog prvenstva za žene! (VIDEO)

Amerikanke su prosto uništile Japanke u finalu Svetskog prvenstva u Kanadi i zasluženo osvojile pehar. Ebi Vombah je to bila poslednja utakmica u nacionalnom timu i nije mogla poželeti boji oproštaj, jer joj se sve pogodilo. Rekorderka po broju nastupa za nacionalni tim sada je postala fudbalerka koja je osvojila sve što se može osvojiti u karijeri.

Naravno, njena radost je zbog toga bila ogromna, a podelila ju je sa svojom suprugom Sarom Hafman. Ona je odmah pos završetku meča dotrčala do tribine gde se nalazi njena partnerka i veliki trijumf su proslavile dugim poljupcem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA