DŽAJA BESNEO NA SKUPŠTINI: Ne želim više da plaćam cenu zbog Zvezdinih dugova (VIDEO)

Počasni predsednik Zvezde održao zanimljiv govor na Skupštini kluba

  • 19

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić nije imao nameru da govori na Skupštini kluba, ali su ga izlaganja prethodnika za govornicom naterala da i on kaže po koju reč o aktuelnoj situaciji u klubu...

Džajiću su zasmetale žalopojke o problemima zbog "nasleđenog duga", pa je govorio na tu temu.

- Nisam imao nameru da se javljam i da iznosim bilo kakvo mišljenjje na ovoj Skupštini, međutim jednom za navek moramo voditi računa šta se za ovom govornicom izgovara, jer ovo je najviši klupski organ i ne može se prelaziti preko nekih stvari tek tako olako i dizati se zeleni kartoni i slagati se sa svime time - počeo je Džajić izlaganje.

>>>Terzić: Zvezda MORA da osvoji titulu!

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

- Ja sam ovde da podržim klub, da dam podršku, zato sam i prihvatio da budem počasni predsednik. Moram nešto da iskažem, jer se živi sa tim godinama, olako se prelazi preko nekih stvari, a posledice mogu da budu katastrofalne. Evo o čemu se radi... - zainteresovao je prisutne delegate Džajić.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

- Govori se o tome da je prošle ili pretprošle godine bilo duga, što je tačno. Kada sam bio predsednik (drugi mandat, od decembra 2013. do juna 2014. godine, prim. aut) isto smo zatekli što su i novi članovi Upravnog odbora. I mi smo zatekli duogove, ali nije napravljen višak, čak mislim da smo tad i smanjili dug, a da ne govorim o tome da smo osvojili titulu što je klubu i našim navijačima najvažnije. Ali molim vas, nemojte da prišivamo nešto što nije. Nemojte ovde da ostavljamo neki trag o čemu će da se piše godinama - povisio je ton Džajić i nastavio istim žarom:

>>>Zvezda saopštila koliko duguje!

- Prvi sam za to da ako je neko napravio dug neka se iznese i neka se kaže. Ako je neko platio cenu svemu tome, ja sam je platio i ne želim više da je plaćam! Ne želim! - povisio je ton i nastavio u dahu:

- I hoću sa ovog mesta da kažem da sam bio veoma zadovoljan urađenim. Bio sam 18 meseci na čelu i nismo napravili dug i o tome ima sva dokumentacija. Bio sam zadovoljan kao nikad što smo osvojili titulu, a nadam se da je i svima klubu posle 5 godina vladavine Partizana to bilo veoma drago i da su bili zadovoljni iako je to prošlo nekako ne mnogo zapaženo. Ipak, ta titula ostaje kao dokaz da smo uradili nešto značajno u toj sezoni napravili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    18. jul 2015 | 21:24

    Gde ste to uzeli kredite na koje nema kamate ? Zaradili manje nego što su potrošili a dug smanjen za 10 miliona? Svuda u svetu su 2 + 2 = 4 samo u Zvezdi to nije slučaj !!

  • Posmatrac

    18. jul 2015 | 20:25

    Da li je nekome jasno sta je DZajic hteo da kaze ?

  • BOZA ZEMUNAC

    18. jul 2015 | 16:39

    DZAJO,SVE PROMENITI,SMENITI,SKINUTI.I OVOG NOVOG TRENERA GROFA.POD HITNO . NEMA NAM DRUGE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA