Šapić uzvraća udarac navijačima fotkom iz mladosti! (FOTO)

Proslavljeni vaterpolista upao je verbalni duel na Tviteru i sa Zvezdašima i sa Partizanovcima nakon iskazanog stava posle meča OFK - Zvezda

  • 16

Tvit Aleksandra Šapića posle meča OFK Beograda i Crvene zvezde izazvao je žestoke reakcije među navijačima. Proslavljeni vaterpolista ne krije da je navijač crveno-belih, ali je svojim stavom posle pomenutog meča iznerivarao mnoge Zvezdaše.

>>> Komentar Šapića na Zvezdin preokret protiv OFK Beograda izazvao haos među navijačima!

>>> Zvezdin preokret o kome će se pričati: Crveno-beli od 0:2 do 6:2 uz isključenje Božovića! (VIDEO)

- Kao zvezdaš koji to nikad nije krio i kad su me mnogi napadali, moram reći da je ovo velika sramota za Zvezdu. Ko god da stoji iza ovog meča - bile su Šapićeve reči posle utakmice na Vračaru.

Ubrzo je na Tviteru dobio pregršt uvredljivih poruka, a on je na to odgovorio postavljanjem fotografije iz mladosti, na kojoj se vidi da je obučen u majicu Crvene zvezde.

- Napadoše me i Partizanovci i Zvezdaši. Ostajem stava, da ova bruka samo šteti Zvezdi. Inače, zvezdaš oduvek i zauvek - istakao je Šapić uz priloženu fotografiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dijalektika

    20. jul 2015 | 17:27

    Promenio partiju, promenio klub. Nista strasno. Idemo dalje!

  • slobodno,ajde...

    20. jul 2015 | 18:47

    Svaka čast za navijačke strasti..ali ,majstore zar nikad u životu nisi preokrenuo utakmicu..ne videh ništa što bih rekao da je namešteno...ako neko misli suprotno (a vrvi sve od ljudi koji su videli nameštaljku) neka KONKRETNO napiše koja je to situacija ili situacije..molim bez gluposti,kao zar se ne vidi iz aviona i sl.ništa se ne vidi...samo knkretno..

  • batko

    20. jul 2015 | 22:26

    Sklanjaju od lopte ??? Vidi prijatelju, kada imas zlo u sebi i u najčistijoj stvari na svetu, ti ceš pronaći nešto "prljavo"...Kako te nije sramota, samo mi reci kod kog gola se to sklanjaju ?! Tvrdim , da 75% navijaca Zvezde i 95% navijača Partizana NIJE GLEDALO utakmicu, ali daje sebi za pravo da salje ovako stupidne komentare. Pri tome mislim i na jedne i na druge !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA