HAOS NA KONFERENCIJI: Fjuri isprozivao Klička u facu, a evo kako mu je ovaj odgovorio! (VIDEO)

Teške reči pljuštale su na konferenciji dva borca povodom njihovog duela za šampiona teške kategorije

  • 12
Printskrin: Youtube/iFL TV Printskrin: Youtube/iFL TV

Vladimir Kličko je nedavno objavio da će se boriti sa dosad neporaženim borcem iz Irske Tajsonom Fjurijem. A uvertira za njihovu borbu je bila više nego interesantna, tako da ljubitelji boksa sa nestrpljenjem očekuju 24. oktobar, kada je zakazan boks spektakl.

Fjuri, koji sebe naziva kraljem cigana zbog svog porekla, potpuno je poludeo na konferenciji i počeo je žestoko da proziva vladajućeg šampiona u WBA, WBO, IBF i IBO diviziji u teškoj kategoriji.

- Moja lična misija je da spasim boks od dosadnjakovića kao što si ti. Želim sve pojase koje imaš i želim da ti razbijem facu. Dosadan si i želim da oslobodim tešku kategoriju od tebe - rekao je Fjuri, naočigled iznenađenih novinara, a zatim nastavio u istom dahu omalovažavajući Kličkov stil.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

PUTINOV DŽINOVSKI RATNIK OD 213 CM I 150 KG: Upoznajte čoveka koji je došao u Srbiju da se POKLONI SVETOM SAVI!

- Tvoj stil ''udari direktom, pa uhvati protivnika'' je užasan. Cela Evropa želi da vidi kako gubiš i cela Evropa i svet će videti kako gubiš. Imaš harizme kao i moje gaće - nula.

- Možda si sportski psiholog i govoriš 37 jezika, ali još uvijek si robot. Nisi zabavan za gledanje. Star si, a ja sam nova krv teške kategorije.

Vladimir Kličko priznao zbog čega je odbio 100 miliona da se bori sa bratom u ringu!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

''Kralj Cigana'' se nije gasio kada je jednom upao u vatru i nastavio je u istom ritmu.

- Mislim da se Kličko nikada nije susreo sa ovakvim borcem. Ja sam jedinstveni bokser, nikada nije bilo takvog u istoriji. Takav se rađa jednom u 1000 godina - istakao je temperamentni Irac.

Kličko se tokom celog nastupa Fjurija smejao, i nije naseo na provokacije i nije upao u verbalnu raspravu sa njim pred novinarima.

- Smatram da Fjuri zaista veruje može da me svlada i ne dolazi ovde samo da bi se pojavio u ringu. On dolazi po pobjedu. On je zabavan lik - peva, pleše, kul je frajer. Neki ga obožavaju, a neki ne podnose. To je dobro.

Kličko je rekao je i da nije gledao Fjurijeve mečeve, osim jednog, kad je samog sebe udario u lice, ali se veseli njegovim nastupima izvan ringa. Bilo je jedno od Kličkovih bockanja protivnika tokom konferencije, čemu su se novinari smejali na, dok je Fjuri još više besneo.

Pogledajte celu konferenciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokson

    21. jul 2015 | 22:41

    Fjuri samo napred, unakazi ovo G..o majdansko

  • Aca

    21. jul 2015 | 21:53

    U pravu je Fjuri,nikad dosadniji boks,nadam se da nece biti vise boksera poput brace klicko

  • Ak47

    22. jul 2015 | 09:37

    Što tyson nije mladi da ih oboje počisti pogotovo klicka smarac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA