Planić otkrio ko je bio u svlačionici OFK Beograda na poluvremenu meča sa Zvezdom

Štoper OFK Beograda demantovao je pisanje Večernjih Novosti

  • 44

Bogdan Planić je demantovao informaciju da je neko od Terzićevih saradnika upao u svlačionicu OFK Beograda na poluvremenu meča sa Crvenom zvezdom.

Prema pisanju Novosti, neimenovani saradnik generalnog direktora crveno-belih je navodno ''očitao bukvicu'' igračima OFK-e i zapitao ih šta su se toliko rastrčali protiv Zvezde.

Terzićev saradnik upao u svlačionicu OFK Beograda na poluvremenu?

Štoper Romantičara, koji je nedavno nosio i dres Crvene zvezde, odlučno je demantovao takva pisanja.

- Nije istina ništa što se piše minulih dana o meni i o timu posle utakmice za Zvezdom. Ništa nije tačno, sve su to izmišljotine, to je smišljeni atak na OFK Beograd i na moju malenkost - rekao je Planić za Sport.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

Na pitanje da li je tačno da se pobunio na poluvremenu tokom ''ribanja od strane Terzinog čoveka'' Planić ističe da to nije tačno.

Kako je reagovao Pižon, a kako njegov pomoćnik, dok je Zvezda punila OFK? (VIDEO)

- Nije bilo nikakve pobune. Pogotovo ne sa moje strane. Izmišljeno je da nas je ''ribao'' Terzin čovek. Niko sem trenera Vladimira Petrovića Pižona i njegovih saradnika nije ulazio u svlačionicu - istakao je defanzivac.

Planić nije želeo da detaljno komentariše situaciju kada je skrivio penal i zaradio isključenje.

- Jedanaesterac je prelomio utakmicu. Od tog momenta na terenu kao da nas nije bilo - zaključio je uz negiranje navoda da je otišao sa stadiona pre završetka utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    23. jul 2015 | 00:56

    Posaljite ga na poligraf a ako je slagao oduzmite mu registraciju i zabranite da igra fudbal

  • U kandzama mafije

    23. jul 2015 | 00:42

    Prvo sam te zalio a sad pocinjes da iritiras,ok razumeli smo,sve je regularno,samo objasni ono setkanje i statiranje kod golova za Zvezdu i tvoj start po nogama sa ledja bez namere da prvo udaris loptu,inace sve ti verujemo.

  • Dzaja

    23. jul 2015 | 10:17

    Deca od sedam godina bih odbranila dva napada.viste napravili penal cim ste krenuli sa centra posle drugog gola.ili ste mnogo losi igraci ili ima nesto drugo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA