TRANSFERI: Benzema prevario čitav svet! Depaj otkrio ko će biti novi napadač Junajteda?

Kraj još jednog dana, ali i u sredu pratite na Telegraf sportu sva dešavanja na fudbalskoj pijaci

  • 9

Završio se još jedan dan na fudbalskom tržištu. Moramo reći da nam je doneo prilično turbulencija i da je bio veoma uzbudljiv bilo da su u pitanju završeni transferi ili sočni tračevi.

Nije mnogo velikih poslova završeno, ali je zato bilo mnogo priče oko srpskih internacionalaca, a Karim Benzema i Memfis Depaj su se potrudili da izazovu pravi zemljotres na fudbalskoj pijaci putem društvenih mreža i možda najbitnije je da je Arturo Vidal promovisan u Bajernu.

Budite i u sredu uz Telegraf Sport i obavezno pratite šta se dešava na tržištu.

22:56 - BIVŠI IGRAČ INTERA HOĆE U PARTIZAN

Žonatan koji već nekoliko dana trenira sa crno-belima izjavio je da ne bi imao ništa protiv da ostane u Humskoj. Više o tome pročitajte na >>> (NE)OČEKIVANO: Bivši igrač Intera hoće da igra u Partizanu! (VIDEO)

22:40 - KRISTAL PALAS HOĆE ŠTOPERA SUTEMPTONA

Portugalski reprezentativac Hoze Fonte nalazi se na meti Kristal Palasa koji se opasno pojačava za novu sezonu. Njihov trener Alan Pardju je zacrtao kao najvažniji cilj dovođenje jednog centralnog defanzivca da igra u paru sa Skotom Danom, a posle Ešlija Vilijamsa koji je preskup, kao opcija se pojavio štoper Sautemptona.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

22:19 - PROŠAO I U DINAMU KAO U ZVEZDI

Sećate li se Lija Adija nekadašnjeg štopera Crvene zvezde koji je u međuvremenu obukao dres Dinama iz Zagreba. Njegov kvalitet nije bio sporan nikako, ali zato ponašanje jeste, a očigledno je da ga nije promenio ni posle nekoliko godina.

Sada je zvanično raskinuo ugovor sa "modrima", gde je činio iste stvari kao i za vreme boravka u Beogradu zbog čega je prošle sezone bio prosleđen na pozajmicu u Lokomotivu iz Zagreba. On je još jedan promašaj Zdravka Mamića koji ga je platio Dalijenu velikih milion evra.

22:03 - POTVRDA ZA ADEBAJORA

Spekulacija da je Adebajor viđen u trening centru Aston Vile je potvrđena. Sada već bivši napadač Totenhema će u sredu biti podvrgnut lekarskim pregledima i potpisati ugovor sa Vilom.

21:41 - DOGOVOR TOTENHEMA I NAPOLIJA

Defanzivac Totenhema Vlad Kirikeš o kome se dosta pisalo prethodnih dana trebalo bi po informacijama Dejli Telegrafa da se preseli na jug Italije. Napoli je navodno dogovorio prelazak rumunskog internacionalca za 4,5 miliona funti, a preostalo je samo da fudbaler dogovori lične uslove.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

21:18 - MAROKANAC U PALERMU

Abdelhamid El Kautari je dogovorio transfer iz Monpeljea u Palermo.

21:00 - ABU DIJABI POTPISAO ZA MARSEJ

Pisali smo u ponedeljak o ponudu koju je Marsej dao nekadašnjem igraču Arsenala da žele da ga angažuju pod uslovom da bude plaćen na osnovu igara, jer je sklon čestim povredama. Iskusni francuski vezista očigledno nije imao previše drugih opcija pa je pristao na ovakvu ponudu i novi je igrač Olimpika.

20:27 - ORLIĆ U ŠPANIJI

Golman mlade reprezentacije Srbije Marko Dmitrović napustio je engleski Čarlton i zaputio na Iberijsko poluostrvo. On će narednih godinu dana provesti u Alkorkonu kao pozajmljeni igrač, pošto se nije proslavio od dolaska u Čempionšip.

- Ovo mi je prilika da nastavim da napredujem u jednom takmičarskom prvenstvu - izjavio je Dmitrović koji je 11. pojačanje španskog drugoligaša.

19:59 - ROJS NE MRDA IZ DORTMUNDA

Uprkos mnogobrojnim spekulacijama Marko Rojs nema nameru da napusti Borusiju ovog leta. Nemački reprezentativac je polaskan interesovanjem evropskih velikana, ali je njegova menadžerska agencija kratko i jasno poručila nema ništa od selidbe.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Čuli smo glasine i Marku, ali mi sa sigurnošću možemo da tvrdimo da je njemu lepo u Dortmundu i on je nedavno doneo odluku da je najbolje da ostane u Dortmundu.

19:26 - SOLDADO NA METI VILJAREALA

Trener "žute podmornice" Marselinjo je izjavio da je veoma zainteresovan za napadača Totenhema Roberta Soldada koji nije opravdao ni delić uloženih sredstava u njega. Stigao je iz Valensije za 26 miliona funti, a dao samo 7 golova za dve godine. Prema pisanju Marke, "pevci" su spremni da ga puste za 12 miliona funti.

19:10 - ADEBAJOR BIO NA STADIONU ASTON VILE

Aston Vila je dobro zaradila u ovom prelaznom roku i sada olako troši novac. Klub iz Birmingema je potrošio već više od 35 miliona funti, a najnovija akvizicija bi trebalo da bude Emanuel Adebajor. Togoanac je navodno viđen u trening centru Vile u utorak, a opšte je poznato da nije otputovao sa Totenhemom na predsezonsku turneju.

18:51 - BENZEMA IPAK IZIGRAO EVROPU

Uzdrmao je dobro fudbalsku pijacu Karim Benzema fotografijom iz privatnog aviona koju je okačio na Instagramu. Svi su pomislili da je Francuz krenuo na potpisivanje novog ugovora, međutim, nije tako. Novinar Skaj sporta je stupio u kontakt sa Realom iz Madrida odakle mu je rečeno da je napadač i dalje sa ekipom u Kini na turneji.

Očigledno je da je u pitanju bila šala francuskog reprezentativca i da je fotografija uslikana tokom njegovog odmora. Šta drugo da kažemo osim da smo naseli.

18:32 - NJUKASL LUD ZA SRBIMA

U Njukaslu su očarani dolaskom Aleksandra Mitrovića, ali tu ne žele da se zaustave, već žele da ga upare sa saigračem iz nacionalnog tima Filipom Đuričićem. Više o tome možete pročitati na >>> NJUKA JURI JOŠ JEDNOG SRBINA: Mitroviću se pridružuje saigrač iz reprezentacije?

18:14 - DEPAJ SLUČAJNO OTKRIO KO JE NOVI NAPADAČ JUNAJTEDA?

Da li smo dobili naznaku ko bi mogao da bude rešrenje za napad Mančester junajteda? "Crveni đavoli" su se odlično pojačali na svim pozicijama i sada im treba pravi čovek u špicu, klasična "devetka" za kojom su u potrazi. Međutim, ta potraga je možda gotova.

Memfis Depaj je na svom Instagram profilu okačio fotografiju kako ćaska sa Romeluom Lukakuom iz Evertona i uz nju napisao "Vidimo se uskoro", a mediji na Ostrvu se pitaju da li ovo znači da će Belgijanac doći na "Old Traford"?Još kada se zna izjava Luja van Gala da je u pitanju neko o kome novinari uopšte nisu pisali kao potencijalnom pojačanju, onda čitava priča dobija novu dimenziju.

  Me and @romelulukakubolingoli10 in an conversation. See you soon B   A photo posted by Memphis (@memphisdepay) on

17:49 - SOČNI TRAČ DOLAZI IZ PORTUGALIJE

Kako piše lisabonski "Rekord" Erik Lamela je blizu dolaska u Porto. Argentinac se nije dokazao u Totenhemu posle dolaska iz Rome, iako je imao nekoliko dobrih epizoda. On bi trebalo da dođe na pozajmicu u portugalsku luku sa opcijom da "zmajevi" otkupe njegov ugovor za 7,5 miliona evra, a čisto da se zna da su ga "pevci" platili 25,7 miliona funti pre dve godine.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

17:22 - ADRIJANO U NOVOM PAZARU

Novi Pazar je promovisao novo pojačanje, a u pitanju je Brazilac koji je prethodnih sezona igrao uglavnom u hrvatskim i bosanskim klubovima. Adrijano Guera Strak je potpisao ugovor na tri godine, a poslednji tim za koji je igrao je bilo Dugopolje

17:00 - BENZEMA LETI, ALI GDE?

Karim Benzema je uzburkao duhove na letnjoj pijaci objavljivanjem fotografije na svom Instagram profilu iz aviona i uz to ostavio poruku.

-Ostavimo prošlost u prošlosti. Francuz očigledno kreće na put, a svi se pitaju gde?

Možda u Arsenal koji je bio najuporniji do sada da ga angažuje.

  Laissons le passé au passé.. #rip #directionturfu   A photo posted by Karim Benzema (@karimbenzema) on

16.42 - AFELAJ U STOUKU

Holanđanin Ibrahim Afelaj novi je fudbaler engleskog premijerligaša Stouk Sitija, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba. Afelaj je potpisao dvogodišnji ugovor sa Stoukom u koji je stigao kao slobodan igrač posle otkaza u Barseloni. On je prethodne dve sezone nastupao za Šalke i Olimpijakos kao pozajmljen igrač. Transfer je potvrdio i izvršni direktor Stouka Toni Skols.

- Nije tajna da smo želeli Afelaja i veoma smo zadovoljni što je izabrao nas. On je veoma uzbuđen što će igrati u Premijer ligi i verujem da će se brzo uklopiti - dodao je Skols.

16.29 - VIDAL PROMOVISAN U MINHENU

 Foto: Tanjug/AP/dpa Edit Foto: Tanjug/AP/dpa Edit

Kao što smo i najavili, Arturo Vidal je promovisan kao novi fudbaler Bajerna.

- Ovo je veliki korak u mojoj karijeri i nadam se da ću napraviti velike stvari u Bajernu. Želim da pomognem klubu da osvaja trofeje, a za mene ovo je ostvarenje sna. Želeo sam da napravim nešto novo u karijeri, želim da se razvijam kao igrač, da pobeđujem i osvajam trofeje, a pre svega Ligu šampiona. Smatram da najbolju šansu za tako nešto imam u Bajernu. Prošle sezone sa Juventusom mi je zamalo promakla glavna nagrada, sada želim da napravim i taj završni korak i osvojim Ligu šampiona - rekao je Vidal.

16.10  - GAĆINOVIĆ U AJNTRAHTU

Ofanzivni vezista Vojvodine Mijat Gaćinović pojačaće Ajntraht iz Frankfurta. >>> OPŠIRNIJE OVDE.

14.56 - ŠANSA ZA VOŠU - OKAKA PREŠAO U ANDERLEHT

Stefano Okaka napustio je Sampdoriju i prešao u redove Anderlehta. Ugovor je potpisan na četiri godine, a Okaka je stigao kao zamena za Aleksandra Mitrovića.

14.02 - ZVANIČNO - ARTURO VIDAL JE NOVI ČLAN BAJERNA

Foto: Tanjug/AP/dpa Foto: Tanjug/AP/dpa

Doskorašnji vezista Juventusa Arturo Vidal prošao je medicinske preglede i potpisao ugovor sa Bavarcima, koji su u Torino poslali 40 miliona evra. Zvanična prezentacija očekuje se tokom dana.

13.33 - ZVEZDA ŽELI IGNJOVSKOG

Prema navodima Sportskog žurnala, Crvena zvezda će pokušati da dovede nekadašnjeg reprezentativca Srbije Aleksandra Ignjovskog. Zadnji vezni je trenutno član Ajntrahta iz Frankfurta, ali se nalazi pred izlaznim vratima.

13.17 - IGUAIN NE IDE NIGDE

Napadač Napolija Gonzalo Iguain prihvatio je ponudu kluba da produži ugovor do 2019. godine. Iguain će po novom ugovoru dobijati 5,8 miliona evra godišnje, umesto dosadašnjih 5,5 miliona.

12:30 - JUVENTUS PRODUŽIO UGOVOR SA BONUĆIJEM

Stara torinska dama objavila je da produžila ugovor sa Leonardom Bonućijem. Defanzivac je potpisao ugovor na četiri godine i ostaće u Torinu do 2020. godine.

12:15 - ZANIMLJIVA KLAUZULA U UGOVORU JOVETIĆA

Stevan Jovetić je otputovao u Milan na medicinske preglede, gde bi trebalo da potpiše ugovor. Britanski telegraf piše da su Siti i Inter napravili sporazum po kome Građani mogu da zarade 20 miliona evra.

Naime, dva kluba su postigla sporazum da po isteku jednogodišnje pozajmice Crnogorac može biti otkupljen za 14,5 miliona evra, dok na osnovu klauzula može da zaradi dodatan novac na osnovu Jovetićevih igara i eventualnog osvajanja titule i plasmana u Ligu šampiona. Takođe, Siti će imati i 20% obeštećenja od naredne prodaje Jovetića.

12:00 - LIVERPUL U PREGOVORIMA SA PSŽ-om

Klub sa Enfilda započeo je pregovore sa Pari Sen Žermenom oko dovođenja levog beka Lukasa Dinjea. On je u Pariz došao 2013. godine za 15 miliona evra, ali je tokom dve sezone odigrao svega 30 utakmica u dresu Svetaca.

11:30 - VILA ŽELI ADEBAJORA

Ne čudi što je Totenhem zagrizao za Berahina, pošto im u predstojećoj sezoni napadač više nego potreban. Pevci će se najverovatnije odreći usluga Emanuela Adebajora, za koga je zainteresovana Aston Vila. Dogovor o jednogodišnjoj pozajmici je blizu, uz mogućnost otkupa na kraju sezone.

11:00 - TOTENHEM NUDI 21 MILION ZA BERAHINA

Sparsi su veoma zainteresovani za napadača VBA Saida Berahina i spremni su da ponude 21 milion kako bi zadovoljili klub iz Birmingema. Međutim, Vest Bromvič zahteva minimum 28 miliona evra. U međuvremenu, oglasio se i Vest Bromvič, koji je demantovao spekulacije o ponudi putem profila na Tviteru.

10:30 - SAGA DI MARIJA USKORO ZAVRŠENA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan obelodanio je da je transfer Anhela Di Marije skoro gotova stvar. Argentinac se nije pridružio saigračima iz Junajteda na turneji u Americi, a dva kluba još uvek pregovaraju oko obeštećenja. Za sada je poznato da je PSŽ ponudio 40 miliona evra.

Nema sumnje da će Crveni đavoli izgubiti značajno na Di Mariji, pošto su ga prethodne sezone doveli za rekordnih 84 miliona evra, a Argentinac bi u Parizu trebalo da zarađuje 240.000 evra nedeljno.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

10:00 - KRNETA U AZERBEJDŽANU

Nekadašnji štoper Crvene zvezde Jovan Krneta karijeru će nastaviti u Azerbejdžanu. On je napustio ukrajinski Černomorec i potpisao jednogodišnji ugovor sa ekipom Zirja iz Bakua. On nije želeo da pristane na smanjene plate, koje je rukovodstvo kluba iz Odese ponudilo svom fudbalerima pa je sporazumno raskinuo saradnju.

Zvezdin fudbaler slavio titulu i sa Delijama i sa Grobarima! (FOTO)

Krneta je ponikao u Partizanu, gde je prošao sve mlađe kategorije, ali je profesionalnu karijeru nastavio u večitom rivalu. Ipak, na Marakani nije pružao najbolje partije, često je znao da kiksne, pa se u više navrata našao na udaru kritika Zvezdinih navijača.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    28. jul 2015 | 14:12

    Filip Djordjevic, Basta, Tomovic, Milivojevic.....

  • Nenad BG

    28. jul 2015 | 13:08

    Ima li ijednog igraca zvezde koji je otisao u poslednjih 10 godina a da igra u nekoj od jacih liga?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA