TOP 10 najurnebesnijih izjava Grofa Božovića od dolaska u Zvezdu! (VIDEO)

Trenera Zvezde neki vole, neki ne, ali je sigurno da nikoga ne ostavlja ravnodušnim

  • 13

Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović od kako je došao na Marakanu izaziva veliku pažnju javnosti i medija. To dodatno podgreva izjavama na konferencijama za medije. Njegove izjave nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a posebno se istakao u poslednjih nedelju dana, kada je osuo paljbu po novinarima, nezadovoljan izveštavanjem posle utakmice protiv OFK Beograda.

>>> FRKA NA MARAKANI: Trener Zvezde bežao od novinara kao u akcionom filmu! (VIDEO)

Možete da ga volite ili mrzite, ali vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim - ovo pravilo svakako važi za Zvezdinog trenera. Izdvojili smo najupečatljivije i najzanimljivije izjave od kako je preuzelo kormilo kluba iz Ljutice Bogdana.

10. DANAS SU SVI MENADŽERI, ČAK I MESARI

Na pitanje o menadžerima na konferenciji na kojoj je predstavljen, Zvezdin trener je dao interesantan odgovor.

- Danas su svi menadžeri. I u mesaru kada uđeš kažu ti da imaju igrača za tebe. Strašan igrač, ali ne igra jer ga trener ne voli.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

9. KONDICIJU FUDBALERA NE TREBA DA VODE ATLETIČARI

Kondiciju vodi samostalno sa svojim pomoćnicima, a kada su ga novinari na predstavljanju pitali da li će angažovati stručnjaka u toj oblasti, to je negirao na sebi svojstven način.

– Da se kolege ne naljute, ali mi treneri treba da vodimo kondiciju fudbalerima a ne atletičari. Kada neki bivši fudbaler bude brinuo o kondiciji atletičara onda ću i ja ”promeniti priču”.

8. U KAZAHSTAN PUTUJEMO KAMIONOM

Pred gostovanje Kairatu Božović je na slikovit način opisao tešku finansijsku situaciju u klubu.

>>> NAJLUĐA IZJAVA GROFA BOŽOVIĆA: Da li je moguće da je ovo izjavio?

- Kairat je klub koji je u usponu, gazda milijarder koji ulaže mnogo, a mi ne znamo još da li ćemo za Kazahstan avionom ili kamionom. Da li ćemo čarterom ili plivajući.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

7. IMAMO 400 EVRA ZA POJAČANJA

Zanimljvo je opisao Zvezdin prelazni rok, kao i pripremljen budžet za pojačanja.

- Zakasnilo se sa prelaznim rokom, i to debelo. Šta da se radi, ne možete se pojačavati bez para. Mi se pojačavamo, pregovaramo, a trenutno je lova u magli. Mi trenutno pregovaramo sa igračima bez žute banke sa, da parafraziram, 400 evra za prelazni rok!

6. NIJE KAIRAT KOSOVSKA BITKA

Nije mu se svidela atmosfera u javnosti pred duele sa Kairatom.

- Nije ovo Kosovska bitka?! Ne koristim ja te termine: meč sezone, meč godine… Mi smo nagrabusili ako na osnovu ove utakmice bude zavisila atmosfera u timu.

>>> GROF I DALJE ĆUTI O VRAČARU: Metalac protiv nas neće igrati kao protiv Partizana!

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

5. MOŽDA JE METALCU SMETALA VRUĆINA

Pred utakmicu u Gornjem Milanovcu, strateg crveno-belih je na domišljat način pecnuo protivnika, koga prati epitet da je u prijateljskim odnosima sa Partizanom.

- Metalac nije pokazao pravu snagu protiv Partizana, možda zbog teškog vremena. Biće to sasvim druga ekipa protiv nas i sigurno da će nam biti mnogo teško

>>> Predsednik Metalca dao izjavu o Rajkoviću i Zvezdi koja će razbesneti Delije!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

4. ZVEZDA ĆE IGRATI BOLJE, ZA DVE - TRI GODINE

Na pitanje novinara posle blede igre Zvezde u Gornjem Milanovcu, kada navijači mogu da očekuju bolju igru njegovog tima, Božović je verovatno iziritiran dao interesantan odgovor.

- Za dve, tri godine - kratak je bio Božović.

>>> GROF BOŽOVIĆ: Očekujte bolju Zvezdu...za dve, tri godine!

3. KAKO SE OSEĆATE? - NA ZNOJ

Božović nije želeo da priča o meču protiv OFK Beograda u prvom kolu, ali je pitanje novinara Kako se osećate posle pomenutog meča iskoristio za novu zanimljivu doskočicu.

- Pomalo se osećam na znoj, jer je vruće - rekao je na pitanje novinara, a zatim opširnije pričao o dešavanjima sa te utakmice, gde je žestoko napao medije.

 2. ZA MEDIJE JE FUDBAL RIJALITI ŠOU

Nije odgovarao na pitanja novinara, a iziritiran time što su objavili kako je prethodno posle treninga pobegao od novinara kao u akcionom filmu, žestoko je opleo po novinarima i medijskim kućama.

- Vi ste svi petparačke novine, jer o fudbalu pišu kao da su rijaliti šou. Svi ste isti, pišete samo ”žuto”, pišete o tračevima, Parovim, ko je koga zaklao, tužio i ostale prljavštine.

 1. UJEDINJENE NACIJE ZASEDAJU O MEČU OFK - ZVEZDA

Domišljato se izvukao nezgodnih pitanja o meču na Vračaru, a to ujedno iskoristio i za napad na novinare.

- Sada zbog vas novinara o utakmici na Vračaru zasedaju Ujedinjene nacije, to im je prva tačka dnevnog reda. A pošto to istražuju UEFA, FIFA, CIA, KGB, FBI, i ostale tajne službe, ja u interesu istrage neću više da pričam o tome, ja sam zaštićeni svedok K17.

>>> GROF I DALJE ĆUTI O VRAČARU: Evo šta je sve poručio novinarima i Metalcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Abrakadabra tebra

    28. jul 2015 | 22:48

    Zaboravili ste prijavu da su mu utakmice u kvalifikacijama za LE (i pritom oba poraz od kazahstanaca) sluzile kao generalna proba za ucesce u domacem prvenstvu. Svi klubovi se takmice u prvenstvu da bi mogli da igraju u Evropi,jedino on u Evropi tempira formu za svoju ligu.Katastrofa

  • Kapucino

    28. jul 2015 | 23:30

    Duhoviti gospodin. Dovedite mu Mesija Ronalda Suareza Vidala Ramosa Lakazeta Lamparda pa ce te da vidite kakav je to dobar trener i Radnicki ima da padne.

  • satra

    28. jul 2015 | 21:10

    svako ko dodje u cirkusantsku sredinu postaje i sam cirkusant...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA