Milinkovića Zvezda uvek motiviše! Da li ovih 11 izlazi na teren u Bukureštu?

Trener Partizana je ponovio da Rumuni imaju odlične igrače u napadu, da su jaki u igri jedan na jedan i da čekaju grešku protivnika, dok je Darko Brašanac naveo da očekuje zanimljivu utakmicu

  • 2

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković ocenio je uoči prvog od dva susreta sa bukureštanskom Steauom da će u baraž za Ligu šampiona proći tim koji bude manje grešio.

- Steaua ne samo što ima veliku istoriju, nego je poslednjih 13 godina redovan učesnik grupne faze UEFA takmičenja, što pokazuje kakav je klub. Ipak, pokušaćemo sve da učinimo da u dve utakmice budemo bolji. Svesni smo kvaliteta Rumuna, imaju dosta vrlina, ali Partizan će pokušati da nametne svoj stil i da kroz igru dođe do povoljnog rezultata. Dalje će proći tim koji bude manje grešio - rekao je Milinković novinarima uoči poslednjeg treninga crno-belih na Nacionalnom stadionu u Bukureštu.

>>> Šaponjić i Živković u avionu pročitali natpis u vezi sa Zvezdinim fudbalerom - i slatko se nasmejali! (VIDEO)

Milinković je ponovio da Rumuni imaju odlične igrače u napadu, da su jaki u igri jedan na jedan i da čekaju grešku protivnika, dok je Darko Brašanac naveo da očekuje zanimljivu utakmicu, uprkos tome što Steaua, zbog kazne UEFA, dočekuje prvaka Srbije pred praznim tribinama.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Novinari su i pred trenerom Partizana primetili da rumunska reč "Steaua" na srpskom znači Zvezda. Milinković je kratko odgovorio na tu konstataciju.

To nas uvek motiviše!

>>> Saša Ilić odgovorio bahatom gazdi Steaue koji je rekao da će razbiti Partizan

- Specifična je situacija, takva atmosfera nije dobra za fudbal, međutim, mi ćemo joj se prilagoditi.Upoznati smo sa kvalitetima Steaue i imali smo dosta vremena da se dobro spremimo. Maksimalno smo motivisani, mnogo nam je važno da zabeležimo povoljan rezultat pred revanš - zaključio je Brašanac.

Kada je u pitanju startna postava, Milinković je pojedine igrače za ovaj odmarao na meču sa Jagodinom, a na Nacionalnom stadionu neće računati na povređenog Ivana Bandalovskog, ali hoće na oporavljenog Brazilca Fabrisija.

Mogući sastav: Ž. Živković, Petrović, Fabrisio, Balažic, Vulićević, Jevtović, Brašanac, Babović, Oumaru, A. Živković, Božinov.

Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Steaue i Partizana igra se u sredu Bukureštu od 20.30 sati, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

PFC logo

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sare mladji

    29. jul 2015 | 14:31

    Igrajte za KLUB, GRB I GROBARE KOJI VAS ISKRENO I BESKRAJNO VOLE. SAMO NAPRED I NEKA VAS STVARNO MOTIVIŠE komšinična posestrima, ostavite srce na terenu zbog nas i vas...

  • Raketa

    29. jul 2015 | 11:01

    Zvezda ?? Mislim da klub ima svoje ime ! Kompleksi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA