Zvezda još nije izgubila trku za Pelea

Potencijalno pojačanje Zvezde se nije pojavio na treningu Fereire, a kako saznajemo još uvek nije propala mogućnost da potpiše za crveno-bele

  • 4

Crvena zvezda je još uvek u igri za dovođenje Žudilsona Pelea. Od transfera Portugalca napravljena je prava španska serija, puna preokreta.

Najpre je procurela vest da je Zvezda bilizu njegovog potpisa, da bi potom iz Porugalije došla informacija da je potpisao za Pakoš Fereiru.

Ipak, danas dolazi do novog peokreta. Naime, on se nije pojavio na treningu ekipe, a kako nezvanično saznajemo, jedan od razloga je što još uvek nije definitivno odlučio gde će nastaviti karijeru.

Crvena zvezda je i dalje u igri, a konačan rasplet bi trebalo da bude završen do kraja nedelje. On je prvi pik Zvezdinog rukovodstva za pojačanje u veznom redu, a u slučaju da ipak ne potpiše, u igri su i rezervne opcije.

>>> Zvezda dovodi reprezentativca Makedonije koji je ponikao u Partizanu? (VIDEO)

>>> Zvezdin potencijalno novi igrač učestvovao u seks skandalu!

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Ovaj 23-godišnji fudbaler profesionalnu karijeru počeo je u Belensešu, a u januaru 2011. godine prešao je u Ðenovu, ali nije debitovao za prvi tim.

Iste godine u avgustu postao je član Milana, koji ga je slao na pozajmice u Arsenal iz Kijeva, Oljanense, Beleneseš, da bi ga ovog leta kupila Benfika.

Pele je takođe odigrao i tri utakmice u dresu mlade reprezentacije Portugalije.

CZ logo

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misa

    29. jul 2015 | 23:18

    Grobari veceras vam.je igrao partiza.... prestanite da vise citate o Zvezdi nego o partizanu...kompleksasi!

  • Milos

    29. jul 2015 | 21:19

    Zato je izgubila trku sa realnosti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA