RUMUNI U STRAHU: Božinov i Oumaru napadaju Steauu!

Mediji u Rumuniji uveliko se bave najavom revanš meča između Partizana i Steaue

  • 30
Printskrin: Prosport.ro Printskrin: Prosport.ro

Revanš meč između Partizana i Steaue izaziva veliku pažnju medija u Rumuniji, koji budno prate šta se dešava u Beogradu.

Tako je portal Prosport izvestio kako će, prema poslednjim informacijama Valeri Božinov i Abubakar Oumaru biti spremni za meč u sredu koji će odlučiti koja ekipa će proći u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

>>> Božinov hoće da ućutka Rumune: Zbog Lige šampiona sam došao u Partizan!

Takođe se bave i odlukom Zorana Milinkovića, koji je na meču protiv Novog Pazara odmarao kompletnu startnu postavu i prenose izjavu bivšeg predsednika kluba iz Humske Dragan Đurića, koji smatra da to nije bila dobra odluka trenera Milinkovića.

Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs

- Nije bila dobra odluka trenera da odmara deset igrača u Novom Pazaru. Tamo smo uvek imali problema i kad smo igrali kompletni. Šteta, jer je prekinuta serija odličnih rezultata, a u krajnjoj varijanti i što smo Crvenoj zvezdi mogli da pobegnemo četiri boda - rekao je Đurić za Žurnal.

>>> Da li ovaj podatak iz Partizana najavljuje pun stadion protiv Steaue?

Rumunski mediji na osnovu toga konstatuju da meč protiv Steaue za Partizan utakmica sezone, a takođe su izvestili da je udarnom napadačkom tandemu prijao odmor, te da su se oporavili od poverede i da će biti spremni za revanš u Beogradu, što će dodatno otežati posao šampionu njihove zemlje.

Revanš meč u Humskoj na programu je u sredu od 20.30, a u prvom meču u Bukureštu rezultat je bio 1:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA