Da li je bio penal za Zvezdu, pa i crveni karton za igrača Mladosti? (VIDEO)

Momenat za analizu desio se u 62. minutu utakmiceu Lučanima

  • 85

Fudbaleri Crvene zvezde poveli su protiv Mladosti u Lučanima u 62. minutu meča osmog kola Superlige, pogotkom Mičela Donalda iz penala.

Cela situacija je bila burna, a sudija Srđan Obradović je čak i isključio direktnim crvenim kartonom Aleksandra Živanovića, fudbalera domaćih.

Aleksandar Katai je centrirao iz slobodnog udarca, a Živanović je povukao Vukašina Jovanovića za dres, koji je potom pao pred samim golom.

Obradović se nije dvoumio, mada postoji utisak da je prestrogo dosudio crveni karton pored penala. Bunili su se domaći igrači, kao i trener Nenad Milovanović, kom je glavni arbitar posle u razgovoru rekao da je apsolutno siguran u svoju odluku.

Šta vi kažete?

CZ logo

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delije skopje

    30. avgust 2015 | 20:43

    penal je 100% pravedno sviran, a za crveni karton mislim da je prestrogo pokazan !! ZVEZDA je zivot .........

  • stefan

    30. avgust 2015 | 21:35

    Penal da ali ne i crveni karton dovoljan je bio i zuti

  • zoka

    30. avgust 2015 | 22:10

    Ovi sto se kobojagi prestavljaju zvezdaši i sramota ih nesto da vam kažem svima:ako (a vidim da se ne razumete)se ne razumete u pravila fudbalske igre kako i kada se svira penal potražite na internetu i sve ce vam biti objašnjeno.Ovo je najjasniji slučaj koji sam video povlacenje za dres sa ledja je minimalno žuti ako se desi na centru igrališta a kamoli u šesnaest metara i pogotovo kad te protivnicki igrac ostavio iza ledja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA