TO JE PRIJATELJ: Nadal tešio Novaka u svlačionici! (VIDEO)

Bio sam kod njega u svlačionici da ga zagrlim i makar malo utešim. Međutim, posle ovakvog gubitka teško da bilo šta može da ga oraspoloži, rekao je Španac na konferenciji za medije

  • 1

Iako su možda na terenu ljuti rivali, Rafael Nadal i Novak Đoković su veliki prijatelji, a to je i definitivno dokazano posle smrti dede srpskog tenisera. Najbolji španski teniser odmah posle susreta Đokovića i Ukrajinca Aleksandera Dolgopolova otišao je u svlačionicu i tešio Srbina.

Nadal je Novaku izjavio saučešće povodom smrti veoma važnog člana porodice.

- Novak je pobedom nad Dolgopolovim dokazao koliko je mentalno snažan. Odigrao je sjajan meč i čestitam mu na tome. Bio sam kod njega u svlačionici da ga zagrlim i makar malo utešim. Međutim, posle ovakvog gubitka teško da bilo šta može da ga oraspoloži. Žao mi je i njega i njegovog dede - istakao je Nadal na konferenciji za medije.

Novaku Đokoviću u četvrtak ujutru preminuo je deda Vlado u 83. godini u Beogradu. Odmah je u suzama napustio trening, a prema nekim informacijama želeo je da napusti turnir i vrati se u Srbiju. Ipak, odlučio je da odigra susret sa Ukrajincem, a u petak ga već očekuje četvrtfinalni duel sa Holanđaninom Robinom Haseom.

Sa druge strane, Nadal se u četvrtfinalu u petak sastaje sa Švajcarcem Stanislasom Vavrinkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tatjana

    20. april 2012 | 01:49

    Mada ne volim Nadala zbog nekih stvari,ovim postupkom me je zaista iskreno obradovao,pokazavsi da je korektan covek koji ume i te kako da pokaze ono najvrednije u coveku,a to je LJUDSKOST.Svaka cast!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA