VUČELIĆ ODGOVORIO TERZIĆU: Možda neki aut stvarno nije dosuđen Zvezdi, valjalo bi videti snimke!

Potpredsednik partizana dodatno zagrejao situaciju pred večiti derbi

  • 28

Igre izvan terena su počele i tenzija se već diže na viši nivo, pred predstojeći 149. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Ništa čudno kada su u pitanju dva najtrofejnija srpska kluba. Sve je, čini se, otvorio trener crno-belih Zoran Milinković koji je aludirao da se Zvezdin protivnicima često isključuju igrači, da bi usledio odgovor Zvezdana Terzića u kom je podsetio na pomoć koju je Partizan dobio od sudija.

Sada je red došao i na potpredsednika Partizana Milorada Vučelića. Nije štedeo municiju, otrovne strelice su upućene komšijama.

- Slatko se uvek nasmejem tim izmišljotinama. Ko zna, valjalo bi dobro pregledati snimke, možda neki aut stvarno nije dosuđen za Zvezdu. To je jedan karusel gluposti koji ne staje, stalno se vrti i više ne zaslužuje poseban komentar - rekao je Vučelić za Večernje novosti i dodao:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Siguran sam da je Partizan bolji tim, jedino se plašim vansportskih stvari. I pobede i porazi su sastavni deo sporta, ali ne bi valjalo da bilo šta sa strane odlučuje o ishodu utakmice i nadam se da neće.

Penal u derbijima za Partizan nije dosuđen 20 godina i upravo je to ono na šta su čelnici crno-belih godinama unazad kivni. Jer, kako kažu, materijala za belu tačku je bilo.

- Toliko naivan baš nisam da očekujem penal za Partizan. Eto, da kažemo da bih bio najsrećniji ukoliko bi naš tim završio utakmicu sa svih 11 fudbalera - jasan je bio Vučelić.

PFC logo

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pana

    10. septembar 2015 | 14:41

    Pitam grobare,kazete da je odredjen broj penala i kartona dosudjen u korist Zvezde,naravno da je dosudjeno kad su bili,a to sto sad radite,to je opravdanje za poraz ako dodje do njega! Ako izgubite,necete reci da je zasluzeno,a ako pobijedite u najmanju ruku bicete u nivou Barse! Zato tako i prodjete u Evropi! Vi ste "alibi klub" i uvijek vam drugi krivi kad ste losi!

  • Zare

    11. septembar 2015 | 14:46

    Ovaj Vučelić se razume u fudbal ko marica u kriv ,zato lupa

  • Asterix

    10. septembar 2015 | 10:26

    Pocelo kukanje i trazenje alibija.. Tipicno grobarski!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA