Ćiro Blažević odbio Spartak: Ostajem u Hrvatskoj da Mamiću i Šukeru j*** sve po spisku!

''Trener svih trenera'' ipak neće dolaziti u Srbiju, pošto ističe da ima nedovršena posla u Hrvatskoj

  • 5

Najavljivalo se da bi Spartak iz Subotice na upražnjeno mesto trenera mogao da dovede legendarnog Miroslava Ćiru Blaževića. Ipak, hrvatski stručnjak je u izjavi za portak Indeks to demantovao, dodavši da je polaskan pozivom Spartaka, ali da u Hrvatskoj ima nedovršena posla kada su u pitanju Zdravko Mamić i Davor Šuker

- Istina je, zvali su me iz Spartaka i na tome sam im jako zahvalan. Zaista sam počastvovan. Međutim, ne verujem da će biti išta od svega toga. Nema šanse da dozvolim da Mamić i Šuker likuju.

- Ne želim im dati gušta i ostajem tu kako bih im mogao j… sve po spisku. Tjerali su me u Kinu, tjerali su me u Bosnu, a sad bi u Srbiju. E pa neće moći - rekao je Ćiro.

>>> Urnebesne izjave Ćire Blaževića: On je toliko levak, da desnu nogu koristi samo pri ulasku u autobus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare SNGZ

    26. oktobar 2015 | 19:36

    CIRO LEGENDO , DODJI U SUBOTICU , IMA LEPIH ZENA , MADJARICA, BUNJEVKI , SOKICA , LICANKE , BOSANKE ...VRHUNSKOG VINA , TAMBURASA .. A KLOPA JE VRH . NA SVAKOJ TEKMI IMA DA BUDE OD PET DO DESET TISUCA NAVIJACA. CEKAMO TE NA GRANICI KOD BATINE I BEZDANA I FIJAKEROM SA 6 LIPICANERA I TAMBURASIMA VOZIMO TE U SUBOTICU . TAKO NI TITO NIJE DOCEKAN . I SPARTAK OSTAJE U LIGI . A MAMIC I SUKER NEKA VODE HNS ! DODJI U SUBOTICU , VOLIMO I MOLIMO VAS GOSPODINE BLAZEVIC MIROSLAVE . NAVIJACKA GRUPA , MARINCI, 1989 SUBOTICA . BOG STARI .

  • Festim

    26. oktobar 2015 | 23:14

    Ciro je potreban Partizanu.

  • DARKO 100%

    26. oktobar 2015 | 21:50

    Cao ciro,cao ciro,boog ciro,nisi nam ni tribo!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA