Šmekerska izjava Ronalda kojom je ''ohladio'' Mančester Siti!

- Vi stvarno mislite da će novac promeniti moje mišljenje sada kada imam 30 godina - upitao je Portugalac

  • 0

Budućnost Kristijana Ronalda i dalje nije poznata, pogotovo posle prepirke koju je imao sa predsednikom Reala Florentinom perezom i tajnog šaputanja sa trenerom PSŽ-a Loranom Blanom.

Portugalski as će navodno završiti svoju misuju u Madridu na leto, a Junajted i PSŽ su dva tima koja se najviše pominju. Međutim, tu je i bogati Mančester Siti koji očigledno neće imati šanse, sudeći po Ronaldovim izjavama.

Na pitanje novinara Bi-Bi-Sija oko mogućeg prelaska u Siti, Ronaldo je rekao:

- Vi stvarno mislite da će novac promeniti moje mišljenje sada kada imam 30 godina? Ne verujem. Mislim da novac uopšte neće biti problem. Ukoliko je do njega, radije ću otići u Katar, nego u Siti. Oni imaju više novca. Ali, ponavljam. Nije stvar u novcu. Bitna je strast - jasan je bio Ronaldo.

Podsetimo, pre neki dan Ronaldov prijatelj je priznao engleskim novinarima da će Portugalac karijeru završiti u Junajtedu, a napadač Reala se osvrnuo i na teške dane kluba sa Old Traforda.

- Za mene je teško to što gledam, jer je to klub koji volim. Naravno da želim da vidim Junajted na starom nivou - jasan je bio Ronaldo.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA