Bane Ivanović: Za ovaj rezultat selektor je najodgovorniji!

Nakon poraza od Češke kapiten reprezentacije Bane Ivanović bio je samokritičan i ocenio da su igrači najodgovorniji

  • 13

Nakon debakla od reprezentacije Češke kapiten tima Bane Ivanović ocenio je da je debaklu protiv Češke kumovale greške našeg tima.

- Počeli smo dobro i delovalo je kao da smo imali kontrolu utakmice, ali posle toga ponovo nam se desilo ono naše kad izgubimo sistem. Česi su pokazali kako se kažnjavaju greške protivnika, a mi smo delovali kao nonšalantna ekipa i bez ideje - rekao je novinarima Bane Ivanović.

>>> Čurčić najavljuje ostavku: Spremam izveštaj, da bih svima olakšao posao u budućnosti!?

Ivanović je dodao da igrači između sebe mnogo razgovaraju i da mu nije jasno zašto nam se ovakve greške dešavaju.

- U neke utakmice ulazimo kao favoriti, a ne bismo smeli na to ni da pomislimo. Česi nemaju neki individualni kvalitet, a pobedili su nas našim greškama - rekao je Ivanović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

U poslednje vreme pod sve češćim kritikama nalazi se i napadač reprezentacija Aleksandar Mitrović u čiju je odbranu stao Ivanović.

- On uvek deluje tromo i kao da ima višak kilograma. Njemu treba gol, podrška, ne treba ga previše kritikovati, bar ne medijski, a mi ćemo unutar ekipe reći šta treba da radi.

Poput Nemanje Matića, Ivanović smatra da su igrači najodgovorniji.

- Mi smo na terenu i mi moramo da budemo tim na terenu. Više bih voleo da smo izgubili sa 7:1, ali da smo od prvog do 90. minuta delovali kao tim, da defanzivni znamo šta želimo. Naravno da selektor želi da nas zaštiti i da je najodgovorniji, ali mi ne bežimo od odgovornosti - rekao je Bane Ivanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Up

    14. novembar 2015 | 17:48

    Sram te bilo,vi ste krivi jer samo cuvate noge,nikada vas vise ne bih pozvao u reprezentaciju.

  • Dejan

    14. novembar 2015 | 18:17

    Banetu nista nije jasno izgleda

  • srb

    15. novembar 2015 | 07:45

    Hvala predsedniku Tolu Karadžiću i selektoru Falji Ramadaniju što više ne strepim kad igra naš nacionalni tim. Nekad sam drhtao kad naši igraju, posebno kad su na golu "kikseri" Ivković ili Kralj, a sada gledam naše kao da igraju SAD, Engleska, Nemačka, Danska, Holandija, Belgija ili Albanija... sasvim mi svejedno. Ako je dosadno, promenim kanal. Raća Petrović, Karleuša-Tošić, Tomović... reprezentativci!? Smejurija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA