Savo Milošević: IZVINI SRBIJO, ovako više ne ide!

Vidno razočaran nakon utakmice protiv Češke, Savo Milošević poručio je da će biti velikih rezova

  • 26

Premda je nakon utakmice sa Albanijom bio optimističan po pitanju budućih igara reprezentacije, tehničkog direktora reprezentacije Srbije Savu Miloševića, optimizam je napustio nakon debakla sa Češkom. Javno je priznao da ovako više ne ide i ne može. Poručio je da će sigurno biti velikih rezova, a ako treba da može da se krene od njega i selektora Ćurčića, usput izvinuvši se naciji.

>>> MATIĆ NAJAVIO ODLAZAK: Dok smo se za g... plašili u Albaniji, sve je bilo kako treba!

- Dugujem veliko izvinjenje našoj javnosit i medijima, ja prvi, jer smo bili u zabludi. Način na koji smo izgubili je užasavajuć, rekao sam igračima da nije sporno da se izgubi, ali nedopustivo je na ovakav način. Još jedan veliki poraz od koga ćemo se teško odbraniti. Moramo dobro da razmislimo šta i kako dalje - rekao je novinarima nakon povratka iz Ostrave Savo Milošević.

>>> Matić: Ovo je sramota, katastrofa, nije selektor kriv nego mi igrači!

Komentarišući izjavu selektora Ćurčića nakon meča, Savo je rekao da razume selektora što je krivicu preuzeo na sebe, ali i da je spreman da odgovornost podeli sa njim.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- Selektor je dobar i moralan čovek, logično je što je to uradio. U narednim danima će biti reči o krivici, ali odgovornost je njegova i moja. Sve što će se dešavati njemu, dešavaće se i meni. Ako ste mogli da pročitate njegove izjave, videli ste da je to ostavka u najavi, isto važi i za mene - rekao je Milošević i dodao da je poslednjih meseci tražio podršku za ovu ekipa, ali da više nema argumenata to da radi.

Milošević nije želeo da govori o odgvornosti igrača, iako po njemu oni snose odgovornost za loše rezultate.

- Nisam neko ko će da pljuje po igračima i proziva pojedinačno, jeo sam taj hleb i znam da je težak. Svako od nas ima ogledalo kod kuće, dok sam igrao fudbal i sada kao funkcioner, nastojao sam da radim časno i pošteno kako bih mogao da se pogledam u ogledalo. Svako od njih bi trebalo to da uradi. Krivica igrača je delom nesporna, oni su toga svesni, bili su i do sada svesni. Žao mi je što nisu preponzali svoje greške - zaključio je bivši kapiten reprezentacije Savo Milošević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crveni karton

    14. novembar 2015 | 13:51

    A sta je sa predsednikom fudbalskog saveza Srbije,zasto on cuti,jeli to nije njegov problem???

  • Kokta

    14. novembar 2015 | 15:33

    Nisi trebao ni da ulazis u savez,al te molim kad budes i ako budes odlazio povedi za sobom i Karadzica kao i vecne strucnjake koji su se osusili od starosti u savezu a veze zive u zivotu nemaju nego samo da klimaju glavom sto god Kaaradzic predlozi.Koliko ste svi jadni vidite sa RTS-om koliko je bila gledanost za vreme utakmice.

  • Nikola

    14. novembar 2015 | 14:41

    Anticu, vrati se! Srbija te zove!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA