Srbin osramotio NBA zvezdu! Jokićeve dve banane na Oldridžu za TRI sekunde! (VIDEO)

Krilni centar San Antonija izgledao kao apsolutni početnik u duelu sa bivšim igračem Mege

  • 3

Nezaboravno veče, svoje najbolje od kada je kročio na NBA pozornicu, Nikola Jokić je garnirao sa 23 poena, 12 skokova i tri blokade, od kojih su dve stigle u roku od samo nekoliko sekundi.

>>> REKORD KARIJERE! Nikola Jokić razbio Dankana i Oldridža! (VIDEO)

I to na jednom od najboljih igrača na toj poziciji u ligi, Lamarkusu Oldridžu, letošnjem pojačanju San Antonija iz Portlanda.

Srpski košarkaš je u finišu meča, kada je poraz njegovog Denvera već bio "na vidiku", odigrao fenomenalnu odbranu u duelu sa Oldridžom, koji je meč završio sa 11 poena.

Pokušao je krilni centar domaćeg tima najpre lažnjakom da se oslobodi bivšeg igrača Mege, ali je "popio" prvu rampu, a pošto mu se lopta vratila u ruke, a on pokušao ponovo da je položi u koš - usledila je nova banana fenomenalnog Srbina.

Jokić je izvarednu partiju začinio i jednom trojkom, iz jedinog pokušaja, takođe u poslednjoj deonici. Njegove rampe na Oldridžu pogledajte na o2:37 minutu "hajlajtsa" iz Teksasa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA