Napokon je i Karija neko osramotio, ali je MVP stigao da ubaci 40 poena za 13-0 (VIDEO)

Šampion NBA liga nastavlja da gazi * Pobede Majamija i Klivlenda

  • 0

Golden Stejt je nezaustavljiv, Stef Kari nije! Međutim, ukoliko ga jednom na maestralan način sprečite da postigne koš, to ne znači da ste uspeli da ga ukrotite u potpunosti. Jer, to je nemoguće.

Prošlogodišnji MVP NBA lige ubacio je 40 poena Los Anđeles Klipersima i doneo Golden Stejtu 13. pobedu. Fenomenalan skor kada se uzme u obzir da Ratnici nemaju nijedan poraz - 124:117.

Ipak, boleće Karija blokada koju mu je uručio Džoš Smit. Odbojkaškim smečom nije dozvolio da lopta prođe kroz obruč.

Karija, koji je dodao i 11 skokova, su na terenu pratili Tompson sa 25 i Barns sa 21 ubačenim poenom. Grin je dodao 19. Kris Pol se takmičio sa Karijem u poenima na ovom meču, ali je stao na 35 u redovima Klipersa. Grifin je dodao 27, a jedino su još Kravford (15) i Rivers (10) bili dvocifreni.

Milvokiju nije pomogla ni fenomenalna partija grčkog reprezentativca Janisa Antetokunmpa da iznenadi Klivlend u gostima - 115:100.

Janis je za 40 minuta ubacio 33 poena i imao pet skokova, ali mu saigrači nisu pružili dovoljni podršku protiv raspoloženih Lebrona Džejmsa i Kevina Lava. Pomenuti dvojac ubacio je 27, odnosno 22 poena. Smit je dodao 18, a Tristan Tompson, o čijoj smo devojci nedavno pisali, samo 12 poena.

S druge strane, Monro je ubacio 17, Midlton 15, a Parker 14 poena. Takođe, četvorica dvocifrenih kao i u Klivlendu, ali su u redovima Milvokija trojica košarkaša završila meč bez postignutog poena. Vaskez je , na primer, igrao 21 minut, Henson 11, a O'Brajant šest.

Vredi pomenuti i sjajno zakucavanje Antetokunmpa u poslednjoj deonici kada je ''izrolao'' celu odbranu domaćeg tima.

Kao i Antetokunmp0, tako je i Ražon Rondo imao odlično veče u redovima Sakramenta, ali njegov tim nije nije uspeo da savlada Majami. Doduše, pružili su veći otpor - 116:109.

Nekadašnji plejmejker Bostona se nije toliko istakao poenima (ubacio ih je 14), ali je zato zabeležio čak 18 asistencija, devet skokova i samo tri izgubljene lopte.O potezu kojim je prevario kamermana dugo će se pričati.

Njegova dodavanja najviše su koristili Belineli i Lemor. Italijan je ubacio 23 poena, dok ga je saigrač pratio sa 16. Kris Boš je zabeležio dabl-dabl učinak sa 23 poena i 11 skokova. Poen više i šest asistencija imao je Dvejn Vejd, Džonson je ubacio 19, a Vajtsajd za sedmu pobedu Vreline u šampionatu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA