GROFOVA DISCIPLINA: Zvezdin trener otkrio kog igrača je izbacio sa treninga!

- Imam puno poverenje u njega i zna da ću mu oprostiti neke hirove, koji ima svako - rekao je Božović

  • 3
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kako se polusezona približava kraju, fudbaleri Crvene zvezde igraju sve bolje čak i u uslovima kada je finansijska situacija više nego teška. Za koheziju u timu je među najzaslužnijim svakako Miodrag Božović, od kog se i očekivalo da će "pod konac" srediti atmosferu i pristup igri.

U taj posao ulazi i disciplina. Popularni Grof ispričao je da se desi i da se naljuti nekad na igrača tokom treninga, pa i igrač na njega, ali da nakon toga reše situaciju.

>>> Novo Grofovo upozorenje pred duel sa ekipom od koje je počela magična serija pobeda! (VIDEO)

To se desilo sa najboljim golgeterom ekipe, Aleksandrom Kataijem, koji se preporodio od kako radi sa sadašnjim trenerom.

- Ekipa se složila, verujem da je njemu lakše da igra sa ovima nego onima iz prošle sezone. Imao sam strpljenja prema svakom igraču, pa i njemu. Ni sa jednim fudbalerom nisam imao sukob iz koga nismo izašli na nerešeno, tako da niti je on ljut na mene niti ja na njega. Nisam sujetan, mogu da izbacim bilo koga sa treninga, a sutra ko da nije ništa bilo. Porazgovaramo i idemo zajedno dalje  - rekao je Božović u razgovoru za "Žurnal".

Dva dana pred put u Niš je Katai ranije izašao sa treninga, a razlog je:

- Bio je nešto nervozan, komentarisao i svađao se. Rekao sam mu: 'Ajde ti Sale polako u svlačionicu. Razgovarali smo posle treninga. Ja sam ga zvao (u kancelariju). Ništa strašno, zaista. U fudbalu se dešavaju i tuče na treninzima. Katai je shvatio od starta da imam puno poverenje u njega i da ću mu oprostiti neke hirove, koji ima svako. Dobar je momak i pošten čovek - zaključio je Miodrag Božović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    27. novembar 2015 | 19:18

    Грофова дисциплина се најбоље огледа у 15 везаних победа у које спада и разбијање партизана и двоцифреном разликом у бодовима у односу на све пратиоце. Човек спојио "чврсту руку" и другарски однос и резултати видљиви

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA