Da li je Grof Božović Zvezdin Vujošević?

U stavu i jednog i drugog stručnjaka primećene su sličnosti

  • 37

Sa dobrim rezultatima ide i kontroverzan trener! Bar tako deluje kada se primeti interesantan fenomen u srpskom sportu, i konkretno, u Crvenoj zvezdi i Partizanu.

U subotu je došlo do kulminacije nezadovoljstva koje se taloži od kako je Miodrag Božović preuzeo crveno-bele - često su mu na tapetu bile brojne sportske redakcije. Koliko je to opravdano nećemo sada komentarasti, ali je baš na konferenciji pred meč sa Čukaričkim došlo do neprijatnosti na relaciji Grof - novinar, na kojoj je čak došlo i do uvrede.

To je dakle epizoda koja podseća na nešto što smo već videli - kada je trener košarkaša Partizana bio Duško Vujošević.

Ne pričamo sada ni o uspesima u poslednjih nekoliko meseci u Božovićevom, niti onima u poslednjoj deceniji u slučaju bivšeg trenera Partizana.

Primetno je da su utisci koji su ostavili izuzetno jaki.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Obojica su rodom iz Crne Gore, i uspeli su da uliju poverenje velikoj većini navijača, čak i onom zahtevnom, najzagriženijem jezgru. Neki od njih su čak spremni da stanu u odbranu onako kako bi stali za člana porodice.

Takođe, kod njih je odnos prema igračima specifičan, i što je najvažnije, daje rezultate.

Koliko ih navijači obožavaju, toliko imaju maltene netrpeljiv odnos sa novinarima. Ni jedan ni drugi se ne libe da otvoreno prozivaju medije zbog  njihovo izveštavanja. Božović redom proziva često, a svojevremeno je Vujošević čak pominjao koji mediji čine "mašineriju laži" po njegovom mišljenju.

O njihovim izjavama može danima da se priča. Jer uvek imaju nešto da kažu i pošalju širu poruku posle pobede ili poraza. O komentarisanju sudija da i ne pričamo.

Ne libe se da "podbodu" ni upravu, a svojevremeno Vujošević, ni državu...

Kako vi vidite ovu sličnost, i sećate li se neke situacije koja bi išla u prilog? Podsetite nas i ostale čitaoce u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Topličanin

    5. decembar 2015 | 17:34

    Pa Božović je zdrav normalan čovek. Ne razumem zašto ih upoređujete

  • BastardRS

    5. decembar 2015 | 17:15

    Grof je pravi grof neuporediv sa bilo kim.Ne pljuje po rivali i pravi je gospodin za razliku od vujoševića...

  • kjkjkj

    5. decembar 2015 | 16:15

    Kakve veze imaju jedan sa drugim?Bozovic nikada nije napadao drugi klub niti funkcionera i sirio mrznju,iskljucivo napada odredjene novinare i to sa pravom...da li uvek na ispravan nacin,to je vec nesto drugo.Mada zna se kako jedino mozes sa pojedinim ljudima.Uzvrati istinom i cinjenicama...Napred Grofe!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA