Bjelica u totalnom kanalu, Rubio čarobnim asistencijama vodi Minesotu (VIDEO)

Španac ponovo razigravao saigrače u velikom stilu, a na kraju meča je imao 15 asistencija

  • 1

Minesota je zabeležila pobedu na gostovanju Bruklinu od 100:85, dok je Majami slavio protiv Portlanda u prvim utakmicama NBA za danas, koje su počele u neobičnom terminu od 19 časova po srednjeevropskom vremenu.

>>> BOBI NAJBOLJI U NBA: Neverovatna statistika po kojoj je jači i od Stefa Karija!

Nemanja Bjelica je posle povrede potpuno neprepoznatljiv na terenu, a to se vidi i po smanjenoj minutaži. Ovoga puta je igrao svega tri minuta i nije uspeo da se upiše u listu strelaca, niti da ima nekakav učinak u statistici. Nije čak ni pokušao da šutne.

Ipak, Timbervulfsi su došli do pobede, a predvodio ih je Karl-Entoni Tauns, koji je pogodio 24 poena, a imao je i šest skokova. Rubio je imao 8 poena, ali i čak 15 asistencija, od kojih su neke bile prava magija.

A video posted by NBA (@nba) on

Zapažen učinak imali su i Gorđi Đeng sa 20 i Endrju Vigins sa 16 poena. U redovima Netsa najbolji je bio Bruk Lopez sa 20 poena i 12 skokova, dok je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović postigao 13 poena.

Kris Boš je izdominirao u Majamiju sa 29 poena i bio je lider ekipe koja je slavila protiv Portlanda, kome nije pomoglo ni 32 poena Demijena Lilarda.

Rezultati:

Bruklin - Minesota 85:100

Majami - Portland 116:109

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA