Zašto su igrači Crne Gore kasnili na dodelu medalja? (VIDEO)

Vaterpolisti Crne Gore u prvi mah nisu izašli na dodelu medalja iako ih je spiker prozivao, a vidno su bili nezadovoljni suđenjem na meču sa Srbijom

Zanimljiva situacija desila se na dodeli medalja na šampionatu Evrope u vaterpolu. Činilo se u jednom momentu da ekipa Crne Gore ne želi da izađe na dodelu medalja, jer se skoro ceo minut nisu pojavljivali kada su ih prozvali.

Najpre je izašla ekipa Mađarske, pa za njima selekcija Srbije i kada je spiker prozvao Crnu Goru počela je cela Arena da zviždi.

>>>Kapiten i trener Crne Gore kukaju: Sudije su nas upropastile u finalu!

Spiker je zamolio navijače da ne zvižde, već da podrže ekipu Crne Gore, ali oni nisu izlazili na podijum.

Čak su i srpski vaterpolosti počeli da im aplaudiraju, ali su ostali u čudu što ne izlaze Crnogorci?

>>> NEĆE ONA NIĐE! Titula Evropskog prvaka ostaje u Srbiji!

Tek kada je spiker otišao iza bine i zvao ih, počeli su da izlaze ali samo njih trojica, a zatim su se priključila još dvojica.

To je u najmanju ruku čudno jer je narušena ceremnonija, pošto se baš u tom trenutku predavala zastava šampionata sledećem domaćinu predstavnicima Barselone.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

E sad, postavlja se pitanje zašto nisu izlazili? Neki su pretpostavili da odbijaju jer smatraju da su oštećeni suđenjem, što su i javno rekli u izjavama.

Ipak, posle nekog vremena svi su izašli i dobili medalje, a čestotao im je i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Opet, neki smatraju da su se presvlačili iza bine pa nisu stigli svi da izađu.

To je baš na ovom snimku i objašnjavao Janović sprskim vaterpolistima. Šta vi mislite zašto nisu izašli odmah na dodelu medalja? Napišite u komentaru vaše mišljenje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saka

    24. januar 2016 | 00:02

    Prvo ovo nije bila utakmica izmedju Srbije i Crne Gore vec izmedju Srbije i Montenegra. Njima na kapicama pise MNE. Dakle nisu Crnogorci kasnili na dodelu medalje nego montenegrini. Nama Crnogorci ne smetaju oni su nam braca. Ali montenegrini koji govore crnogorskim jezikom i odlaze u crnogorsku crkvu, koji otimaju srpske manastire i crkve po Crnoj Gori, koji su priznali Kosovo su nam se opasno zamerili... Njima treba uvek zvizdati a bracu Crnogorce volimo ko sto brat voli brata. Ako njih nije sramota zbog Kosova sto bi se mi stideli zvizdanja?

  • Koja

    24. januar 2016 | 00:48

    Da je ovako bilo u crnoj gori naši bi se loše proveli. Oni sve više uče od albanaca kako da se ponašaju prema Srbiji. Ipak je sreća da je makar pola crne gore srpsko pa ovi drugi ne mogu da rade ono što bi hteli. To smo večeras videli u mnogim gradovima crne gore. Slavila se Srbija i vijorila srpska zastava.

  • ZORO

    24. januar 2016 | 00:59

    Dali je nekog briga zašto nisu hteli da izađu? Mi sad slavimo zlato :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA