Berluskoni jasno poručio Mihi da nema opuštanja ni posle velike pobede nad Interom

Milan ostvario najveći trijumf u poslednjih pet godina u Derbiju dela Madonina, ali...

  • 2

Predsednik Milana Silvio Berluskoni pohvalio je trenera Sinišu Mihajlovića posle trijumfa nad Interom (3:0) u Seriji A, ali poručio da je još rano pričati o tome da li će ostati u klubu i naredne sezone.

Mihajlovićev tim je protiv gradskog rivala ostvario najveći trijumf u poslednjih pet godina u Derbiju dela Madonina, ali Berluskoni nije želeo euforiju.

>>> Manćini poslao vulgarnu poruku navijačima Milana koji su gospodski uzvratili (FOTO)

- Na kraju je ispao pozitivan dan za nas, ekipa zaslužuje komplimente. Nemamo nikakve prognoze u ovom trenutku kakav bi finiš za nas mogao da bude. Mihajlović radi sasvim dobro, što dokazuje da je još trener Milana. Da li će ostati i posle juna? Rano je pričati o tome, svi treneri zavise od rezultata - rekao je Berluskoni italijanskim novinarima posle meča.

>>> Mihi konačno laknulo: Moja najveća trenerska radost!

Mihajlović je ove sezone često bio na udaru kritika posle promenjivih rezultata, ali je u poslednje vreme počeo da niže uspehe.

Fudbaleri Milana nalaze se na šestom mestu na tabeli italijanskog prvenstva sa 36 bodova.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Amedov

    1. februar 2016 | 11:57

    Ne zna panjina Berluskoni ni sta hoce, pomutile mu maloletnice mozak... On je izgleda ocekivao da bude konkurent za skudeto ove godine...Samo, ne ide to tek tako...Ni sam ne zna koliko je trenera promenio zadnje 2 godine, o igracima da ne pricam..evo vam. primer - Napoli...Zadnje 3 god gradi tim i sve vazne igrace cuva i evo tek sad su proigrali i imaju sansu da uzmu skudeto posle 20 i kusur godina... Cini mi se da je Mihajlovic sasvim solidan trener, otkad je otisao iz Sampe tamo je cist raspad..Bilo bi lepo da ostane trener Milana, za godinu-dve bi mogao konacno da ih izdigne iz blata u koje su upali zadnjih 5 god.

  • sta hoce....

    2. februar 2016 | 06:36

    sa ovom ekipom bolje od ovoga ne moze.i ovo mu je puna kapa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA