Srbin dao gol za Palermo! Juve i Napoli jedva, Inter i Milan nisu uspeli (VIDEO)

Nekoliko zanimljivih rezultata u 24. kolu Serije A

  • 0

Napoli i Juventus nastavili su trku za prvo mesto Serije A, pred međusobni duel sledećeg vikenda. Napolitanci su slavili 1:0 protiv Karpija, dok je Juve postigao gol više u pobedi nad Frozinoneom.

Tri boda Napoliju doneo je Gonzalo Iguain u 69. minutu, a vredi pomenuti da su gosti od 56. minuta igrali bez isključenoj Bjanka. S druge strane, Juventus je na gostovanju poveo u 73. minutu preko Kvadrada, a pobedu je potvrdio Dibala u nadoknadi vremena.

Milan je posle dve vezane pobede odigrao samo nerešeno protiv Udinezea kod kuće. Zebre su povele preko Armera u 17. minutu, ali je Nijang u 48. postavio, ispostaviće se, konačan rezultat.

Ovo 24. kolo pamtiće i Uroš Đurđević koji je dao gol za Palermo  na gostovanju Sasuolu. Srpski internacionalac je pogodio u 53. minutu za konačnih 2:2.

Šta se dešava sa Interom?

Od lidera i kandidata za titulu, "neroazuri" su sada tim za koji se ne može sa sigurnošću reći ni da će uspeti da obezbedi jedno od mesta koje garantuje Ligu šampiona naredne sezone.

Serija loših rezultata, ekipa Roberta Manćinija nastavila je u gostima kod poslednjeplasirane Verone. Ni tamo Inter nije uspeo da pobedi. Poražavajuće za sve tifoze kluba iz Milana zvuči podatak da je njihova ekipa od najslabijeg tima u ligi primila čak tri gola, doduše dala je isto toliko, ali to nikako ne menja opšti utisak o strahovitom padu forme.

Verona - Inter 3:3 (2:1), u 24. kolu Serije A

Domaći tim ima za čim da žali više od Intera, jer je u 57. minutu vodio 3:1, ali nije imao snage da sačuva vođstvo.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

I pri rezultatu 3:3, Verona je imala veliku šansu da vrati prednost i trijumfuje, međutim stativa se isprečila posle udarca Žilberta.

Strelci za ekipu Luiđija Del Nerija bili su Helander, Pisano i Jonita, a za Inter Muriljo, koji je doveo goste u vođsvo još na startu meča, da bi Ikardi i Perišić spasavali ekipu od nove neprijatnosti, koja je tek nešto blaža nego da je doživljen poraz.

Inter će do narednog kola ostati na četvrtoj poziciji, ali mu je ona sada opasno ugrožena od Rome i Milana, koji će se, ukoliko pobede, priljubiti uz "neroazure" pred nastavak borbe za Ligu šampiona.

Serija A, 24. kolo

Subota

Bolonja - Fiorentina 1:1

(Đakerini 63 - Bernandeski 59)

Đenova - Lacio 0:0

Nedelja

Verona – Inter 3:3

(Helander 13, Pizano 16, Jonita 57 - Muriljo 8, Ikardi 62, Perišić 78)

Milan – Udineze 1:1

(Nijang 48 – Armero 17)

Frozinone – Juventus 0:2

(Kvadrado 73, Dibala 90+1)

Napoli – Karpi 1:0

(Iguain 69 pen)

Sasuolo – Palermo 2:2

(Defrel 45+1, Misiroli 50 – Vaskez 30, Đurđević 53)

Torino – Kjevo 1:2

(Benasi 19 – Peres 34. autogol, Birsa 71 pen)

Atalanta – Empoli 0:0

Roma – Sampdorija 2:1

(Florenci 45, Peroti 49 - Pjanić 57 ag)

Tabela: Napoli 56, Juventus 54, Fjorentina 46, Inter 45, Roma 44...Karpi 19, Frozinone 19, Verona 15.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA