Tomić objasnio iz kog razloga Božinovu toleriše višak kilograma

Trener crno-belih svestan da Bugarin i Fofana imaju problem

  • 7

Valeri Božinov je najbolji strelac Partizana na pripremama, ali činjenica da je bugarski napadač sa viškom kilograma stigao na okupljanje crno-belih 14. januara dovelo je do toga da novi trener kluba Ivan Tomić, sa pomoćnicima posegne za ozbiljnim režimom za Božinova.

U brifingu sa Kipra, Ivan Tomić je objasnio situaciju sa Bugarinom, ali i Ismaelom Fofanom, koji je takođe došao na pripreme sa vidnim problemom viška kilograma.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

- Donekle su se doveli u red.

- To im se toleriše iz jedinog razloga što im ranije nisam bio trener, jer bi znali kako bi trebalo da se vrate sa priprema. U tom slučaju, to bi bila nulta tolerancija. Obojica moraju to da reše ukoliko hoće ozbiljno da se bave fudbalom - rekao je Ivan Tomić.

Foto: sr.partizan.rs Foto: sr.partizan.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanlio

    12. februar 2016 | 10:18

    Olio je sa viskom kg stekao svetsku slavu.

  • Delija

    12. februar 2016 | 10:48

    Ma koji ozbiljan fudbal u trenutnom partizanu?

  • runner

    12. februar 2016 | 10:41

    За врхунске играче килограми нису никада били проблем. Сетимо се само легендарног Брајтнера, Герда Милера, Пола Гаскоња или још боље Пушкаша и Дијега Марадоне. Па њих двојица су по изгледу били антиспортисти ал'им није сметало да буду најбољи фудбалери свога доба. Тако и Божинов и Фофана нека забијају голове а за килограме ћемо лако.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA