Parker zbog bolesti sina neće da ide iz Zvezde

Parker ne želi da nastavi karijeru u Kazahstanu zbog porodičnih problema

  • 4

Crvena zvezda je imala na stolu ponudu Kairata za Džošuu Parkera, ali on prema informacijama do kojih je došao Telegraf on nju nije prihvatio i po svemu sudeći ostaje na Marakani.

>>> Zvezda prihvatila ponudu Kairata za Parkera!

Napadaču se ne dopada ideja da nastavi Karijeru u Kazahstanu, iako je dobio solidne uslove kada je u pitanju plata. Razlog je, kako saznajemo bolest sina, koji ima astmu, pa Parker ne želi da ide van Evrope, a Almati je veoma udaljen, čak i blizu granice .

Iako nije išao na pripreme Parker je trenirao u teretani na Markani i fizički je spreman ukoliko se Grof Božović predomisli i odluči da mu je on potreban u timu.

Parkeru ugovor sa Zvezdom ističe 31. decembra 2016. godine.

Crveno-beli po svaku cenu žele da se oslobode reprezentativca Antigve i Barbude, koji je od dolaska u Zvezdu imao nekoliko ekscesa, koje je pravdao porodičnim problemima. Jednom prilikom je govorio kako mu je preminula baba, ali mnogi navijači Zvezde su bili sumnjičavi po tom pitanju.

>>> Parker gledao Zvezdu, neko mu doviknuo ''Sahrani li baku, najzad?'' (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • batko

    19. februar 2016 | 16:34

    Kakav to ugovor Zvezda ima sa ovim pacijentom Kaka isti nemoze da raskine na štetu igraca, a on vec drugi ili treći put samovoljno odlazi za London, i ostaje po pet-sest dana! U ozbiljnim klubovima takav istog dana leti van!

  • Делија

    20. februar 2016 | 00:16

    Фолирант најобичнији. Боли њега за Звезду. Треба га казнити!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA