GOREĆE MITROVICA! Navijači Zvezde dolaze na meč Mege protiv Budućnosti?

Ekipa Mega Leksa dočekuje Budućnost u subotu 19. marta u Sremskoj Mitrovici i taj meč je presudan za ulazak u finale ABA lige

  • 24
KK Partizan – KK Crvena zvezda, navijači Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Košarkaški Mega Leksa napravili su podvig u Podgorici pobedivši Budućnost sa 85:81 u prvom meču polufinala plej-ofa ABA lige.

Mladi košarkaši kluba iz Sremske Mitrovice napravili su ključan brejk za ulazak u finale, jer se sledeći meč igra na njihovom terenu u subotu 19. marta.

Ukoliko pobede Mega Leks će napraviti istorijski uspeh ulaskom u borbu za titulu regionalnog takmičenja.

To bi mogli da ostvare, a realno je da će na ovom meču imati i podršku navijača Zvezde koji žive u Sremskoj Mitrovici. Sigurno se pitate zašto bi oni dolazili?

Pa, prvi razlog je da pomognu srpskom klubu da uđe u finale,  drugi razlog je što bi Zvezdi lakše bilo da dođe do titule ako bude igrala sa Mega Leksom u finalu nego sa ekipom Budućnosti koja bi imala prednost domaćeg terena. Ovako bi Zvezda imala prednost igranja na svom terenu.

Foto: Budućnost VOLI Foto: Budućnost VOLI

Poznato je da Delije ne dolaze na mečeve ABA lige ni kad igra Zvezda, ali na duelu se Mega leksom u Mitrovici bilo je dosta lokalnih navijača crveno-belih. Tako da se očekuje da dođu i sada i podrže mlade momke Dejana Milojevića u borbi za finale.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvedaščina

    15. mart 2016 | 23:10

    Realno i zvezdini i partizanovi navijaci i celi srem treba doci da podrzi mlade momke iz mega leksa

  • Vedrana

    15. mart 2016 | 21:10

    Muka mi je vise od prepucavanja Zvezdinih, Partizanovih i ostalih navijaca. Dobro, bre, koji je vama djavo...?! Mrzite se kao da vam je navijac suprotnog tabora pobio celu porodicu. Alo, gde je mozak...?! To ko za koga navija je nebitna stvar. Vise volite da pobede stranci nego Srbi. Bruka i sramota ste ovog naroda. Ostavite sport sportistima i pravim, normalnim, navijacima, onima koji vole i postuju sport.

  • Jopa

    15. mart 2016 | 14:50

    Kad navijaju za FMP, zašto ne bi mogli i za megu?! RENTA NAVIJAČI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA