Karadžić u strahu: Kad su kaznili Blatera i Platinija, nas će još lakše!

Predsednik FSS uplašen zbog pokretanje istrage o nameštaju u srpskom fudbalu

  • 23

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić, nakon najnovije sumnje u regularnost Superlige i poruke iz UEFA vezane za meč između Spartaka i OFK Beograda, izjavio je da se ne može "stavljati glava u pesak" i najavio kazne.

- Ne možemo da ćutimo i ne želimo, dogovorili smo se da formiramo Etički komitet, koji će kažnjavati pojedince, klubove. Ne tvrdimo ništa, ali ima nekih pojava oko određenih pojedinaca i klubova.

>>> Kakav nam je UDBAL - takav je i savez - SRAMOTAN! (FOTO)

- Nekoliko puta su nam iz Tužilaštva i policije rekli da nema dokaza - rekao je Karadžić na sednici Skupštine u Sportskom centru FŠ u Staroj Pazovi.

On je dodao da je Srbija nekoliko puta dobila pohvale za regularnost.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Nametnuta nam je priča da nije sve regularno, voleo bih da sve to nije tačno. Jedno su državni, a drugo fudbalski zakoni.

- Vidimo da su Blater i Platini bez problema suspendovani, tako da mislim da sutra neće biti problem da i nas suspenduju - poručio je Karadžić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • m

    18. mart 2016 | 19:13

    pre dve godine je lobirao u uefi da zvezdu kao prvu izbace iz takmicenja ove godine lobira da je liga neregularna a prethodnih 8 partizanovih titula su ciste ko suza kakvo licemerje i podvala i opasna igra prevaranta

  • Posmatrac

    18. mart 2016 | 19:30

    Tole je najveći grobar SRPSKOG fudbala !

  • King

    18. mart 2016 | 18:36

    sta je tole ptpa a????? pa ti "ispravan" sta se brines. nisi ti "pokrivao" partizanove namestene utakmice. nisi "krao" nisi "lagao", sta se sekiras

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA