Bomba u Baskiji: Tinejdžer srušio Barselonu! (VIDEO)

Real Sosijedad savladao Katalonce 1:0 i vratio neizvesnost u šampionsku trku

  • 0

Barselona je u opasnoj krizi!

Toliko opasnoj da joj sada titula "visi o koncu", titula koja je pre dva kola bila "već viđena" u vitrinama katalonskog giganta, ali su samo dva poraza dovela do toga da Mesi i družina do kraja prvenstva strepe za ishod šampionske trke.

>>> Suarez spasio Barsu posle Toresove gluposti, Bajern će strepeti u Lisabonu! (FOTO)

Posle poraza od Reala, srećne pobede nad Atletikom u Ligi šampiona, ekipa Luisa Enrikea poražena je drugi put uzastopno: na gostovanju u Baskiji Real Sosijedadu, i to kako!

Barsu je srušio 18-godišnji Mikel Ojarzabal golom već u 5. minutu na asistenciju Ćabija Prijeta, što je, kako se ispostavilo, bio ključni trenutak meča na "Anoeti".

Loša vest za Barsu glasi da su i Real i Atletiko zabeležili pobede, pa će aktuelni prvak do narednog kola imati samo tri boda više od "jorgandžija" i četiri od "večitog rivala".

Foto: Tanjug/ap Foto: Tanjug/ap

Bez suspendovanog Luisa Suareza, sa Rakitićem, Albom i Iniestom na klupi (ušli u drugom poluvremenu), Barsa je delovala potpuno neprepoznatljivo uprkos činjenici da su Nejmar i Mesi predvodili navalu. Ali, i protiv Reala i Atletika, bilo je evdidentno da su Katalonci u krizi koja im je naišla u zao čas.

Najslabiji deo tima - odbrana, nije se proslavila u 5. minutu kada je momak rođen 1997. godine ostao sam u kaznenom prostoru, skočio i glavom preusmerio nabačenu loptu Prijeta u gol Klaudija Brava, koji je zauzeo mesto među stativama umesto Ter Štegena.

Katalonci su u nastavku meča kreirali nekoliko dobrih prilika, ali su posle mnogo vremena meč završili bez postignutog gola, što je podatak koji zaista deluje nestvarno imajući u vidu strašan napadački potencijal u vidu Mesija i Nejmara. Ali, i brazilsko-argentinska kombinacija se uklopila u sivilo igre gostiju.

Barsa je, podsetimo, pre meča sa Realom bila neporažena na 23 uzastopne utakmice posle kojih su usledila dva uzastopna poraza.

Foto: Tanjug/ap Foto: Tanjug/ap

Primera, 32. kolo

Petak

Granada – Malaga 0:0

Subota

Real Madrid – Eibar 4:0

(Rodrigez 5, Vaskez 18, Ronaldo 19, Hese 39)

Espanjol – Atletiko Madrid 1:3

(Diop 29 – Tores 35, Grizman 58, Koke 89)

Real Sosijedad – Barselona 1:0

(Ojarzabal 5)

Betis – Levante 22:05

Nedelja

Sporting Hihon – Selta 12

Valensija – Sevilja 16

Viljareal – Hetafe 18:15

Atletik Bilbao – Rajo Valjekano 20:30

Ponedeljak

Deportivo – Las Palmas 20:30

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA