Zvezda čeka CSKA u Pioniru ako izbori četvrti meč!

Crveno-beli u ponedeljak igraju protiv CSKA za opstanak u Evroligi

  • 11

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će njegov tim u trećem meču četvrtfinala Evrolige protiv moskovskog CSKA, u punoj KOMBANK areni, dati sve od sebe da ponovo ravnopravno parira jednom od favorita za trofej.

>>> DELIJE DOČEKALE KOŠARKAŠE NA AERODROMU: Pesma i aplauz za podršku posle poraza u Moskvi (VIDEO)

CSKA vodi u seriji 2:0, ali je Zvezda u oba meča u Moskvi bila blizu iznenađenja, pa se svi u taboru crveno-belih nadaju četvrtoj utakmici, koja bi se igrala u Pioniru, zbog zauzetosti Arene.

- Čeka nas treći meč protiv CSKA, odigrali smo dva duela u Moskvi u tri dana, nakon toga došli u Beograd da se odmorimo i pripremimo za sledeći duel protiv, još jednom ponavljam jednog od favorita za osvajanje titule prvaka Evrope. Imaju puno razloga da razmišljaju da će moći da dođu do tog trofeja. Mi smo u oba meča u Moskvi pokazali da možemo biti konkurentni - izjavio je Radonjić na konferenciji za medije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On je dodao da će ceo tim sutra uveče, uz pomoć navijača, dati maksimum da ponovi istu igru i napravi iznenađenje.

- Gudurić se vraća, pauza nije bila mala, bolest ga je isprečila, pa se ne očekuje da će biti na nivou dosadašnjih partija u Evroligi. Verujemo da ćemo moći da izađemo i odigramo dobar meč, da damo sve od sebe, svoj maksimum i da budemo na kraju zadovoljni - poručio je Radonjić.

Treća utakmica četvrtfinala Evrolige između Crvene zvezde i CSKA igra se sutra od 20.45 sati u KOMBANK areni.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cetnik-Srbin ali iz RS-a

    17. april 2016 | 14:43

    Ajmo Zvezdo moja pokazimo ti rusima ko je najbolji

  • Luigi

    17. april 2016 | 16:18

    Gde Partizan ceka Tamis? Hahahaha

  • Zeljko

    17. april 2016 | 15:35

    Nervira me to nase samopotcjenjivanje .Mi smo viceprcaci svijeta a gdje su rusi ? Razumijem da je ruski klupski budzet mnogo veci ,a to nam je svih ovih decenija uvijek bio manjak pa smo bili u vrhu i klupski i reprezentativno .U Zvezdi je nekoliko reprezentativaca sto nasih a sto i stranih .Takodje i par amera. Vjerujmo u sebe a rusi i drugi nek razmisljaju o nasim timovima !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA