Teodosić o Delijama: Nisam razumeo šta su hteli da mi kažu (VIDEO)

Kapiten reprezentacije Srbije nije bio preterano raspoložen da priča o atmosferi i navijačima posle meča, nakon što je doživeo neprijatnost kod tunela

  • 26

Samo što je doživeo neprijatnost po izlasku u tunel sa parketa Arene, kada ga je jedan navijač pogodio čašom u glavu, Miloš Teodosić je izašao pred novinare na konferenciji nakon meča.

>>> SKANDAL U ARENI: Navijač Zvezde pogodio Teodosića u glavu, ovaj krenuo da ga napadne!

Košarkaš moskovskog CSKA je posle pobede nad Crvenom zvezdom, rekao je da ekipa plasmanom na fajnal-for Evrolige ispunila prvi cilj ove sezone.

>>> MITROVIĆ I ŠTIMAC NAPALI FOTOGRAFA: Čekamo te ispred hale! (FOTO)

- Još jedna teška i neizvesna utakmica sa Crvenom zvezdom, koja je pokazala da je zasluženo u Top 8. Nisu uspeli da nas kazne jer smo imali 22 izgubljene lopte, što ne sme da nam se dešava. Ispunili smo prvi cilj i svi bismo trebalo da budemo zadovoljni - rekao je Teodosić na konferenciji za novinare.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> ZVEZDA SE ČASNO OPROSTILA OD EVROLIGE: CSKA preživeo pakao Arene! (FOTO) (VIDEO)

Teodosić je poručio da Crvena zvezda nije ponovila dve odlične šuterske partije iz Moskve.

- Zvezda nije šuterska ekipa, ali su odigrali odličnu sezonu. Ovo je njihovo loše šutersko veče, za razliku od Moskve. Nismo ih potcenili, ozbiljna su ekipa, veoma agresivna - naveo je srpski plejmejker.

Prema njegovim rečima, nije razmišljao da jednog dana zaigra za Crvenu zvezdu, čiji je navijač.

- Nisam ozbiljnije razmišljao o dolasku u Zvezdu, ali otom potom...Rano je pričati o tome, samo ako budem u stanju da dam maksimum moglo bi to da se desi - rekao je Teodosić.

Navijači Zvezde su ga neprijateljski dočekali, iako je navijač Zvezde, a po izlasku u tunel je čak i napadnut. Sam Teodosić nije bio raspoložen da mnogo priča o tome i o atmosferi koju su Delije napravile.

- Oni su samo radili svoj posao. Došli su da navijaju za svoj klub i to su sjajno večeras i uradili. Nije me to dekoncentrisalo. Nema razloga, zašto bi me dekoncetrisalo? U nekim trenucima nisam ni razumeo šta su to tražili od mene - zagonetan i kratak je bio kapiten Srbije.

Komentarišuću situaciju oko suspenzije Srbije zbog sukoba na relaciji FIBA - Evroliga, srpski reprezentativac je rekao da smo se borili da odemo na Olimpijske igre i da imamo šansu.

- Ako nam tu priliku oduzmu zbog vankošarkaških razloga, onda to nije dobro. Ništa nije na nama i čekamo odluku FIBA - zaključio je kapiten "orlova"

Pogledajte video Teodosićeve konferencije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dane

    19. april 2016 | 01:34

    Sve su ti rekli zviždanjem i gadjanjem! Mi, Grobari, te više volimo, jer si LEGENDA SRPSKE KOŠARKE, makar sto puta za njih navijao! Eto ti ih na delu i večeras! A skoro niko se ne izvinjava... Ciganska posla!

  • Milance

    19. april 2016 | 01:52

    Kako bre ne razumes ciganski.

  • Zvezda oooo

    19. april 2016 | 00:37

    Pa tražili su samo da igraš a ne da vršišpritisak na sudije kao u Moskvi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA