Šta je Tomić rekao o Vieiri u Partizanu, kada je čuo da Grof želi Andriju? (VIDEO)

Trener Partizana nije želeo da se upušta u maštanje i polemiku kada je dobio pitanje da li želi golgetera Zvezde u svojim redovima

  • 20

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Čukaričkog, ali da veruje u pobedu i preuzimanje drugog mesta.

- Čeka nas treća utakmica u sedam dana, što je dosta težak raspored, posebno što je Čukarički od našeg poslednjeg susreta vezao niz pobeda. Igraju veoma dobro vođeni novim trenerom Lešnjakom i na tome im čestitam.

>>> Iliev odredio cenu za Mihajlovića!

- Očekujem da budu znatno agresivniji nego na njihovom stadionu kada smo slavili, ali verujem u pobedu - izjavio je Tomić na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Partizan će protiv Čukaričkog igrati bez povređenog Gogue i suspendovanog kapitena Ilića, ali se u tim vraća Everton, koji je suspenziju zbog isključenja u 151. večitom derbiju odradio u revanšu polufinala Kupa protiv Spartaka u Subotici.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Partizan dovodi napadača Salvadora za pola miliona evra (VIDEO)

- Tim koji pobeđuje i ima kontinuitet treba koristiti, imamo i dosta mladih igrača što je istovremeno i prednost i mana".

- Možemo da budemo zadovoljni jer smo u poslednjih 10 utakmica zabeležili osam pobeda i dva remija. Postoje partije kojima nismo zadovoljni, ali konstantno pokušavamo da napredujemo - naglasio je Tomić.

On nije hteo da komentariše spekulacije oko ponude Čukaričkog za Nemanju Mihajlovića i mogućnost da se to odrazi na njegovu igru.

- Nemanja je posvećen treningu, zadovoljni smo njegovim učinkom i ponašanjem - bio je jasan Tomić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Novinari su upoznali Tomića sa izjavom Zvezdinog trenera Miodraga Božovića da bi Andrija Živković dobrdošao crveno-belima i usledilo je pitanje da li bi voleo da u svom timu vidi, recimo, Huga Vijeru.

- To su nerealne priče, imamo igrački kadar koji je tu i želimo da izvučemo maksimum od onoga čime raspoložemo - poručio je Tomić.

Pogledajte i celu konferenciju Tomića, a trenutak kada mu saopšte šta je Grof rekao o Živkoviću možete videti na 6.45.

Utakmica 2. kola plej-ofa između Partizana i Čukaričkog igra se u subotu od 19 sati na stadionu u Humskoj.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA