Pavlović posle golova Zvezdi: Igrale su dve najbolje ekipe u ligi!

Čukin junak posle pobede nad Crvenom zvezdom...

  • 6

Treći meč u plej-ofu i šest golova za napadača Čukaričkog Andriju Pavlovića.

Posle Borca i Partizana, ovoga puta u njegove kvalitete se uverila i Crvena zvezda. Pavlović je postigao dva gola na Marakani i praktično doneo pobedu Brđanima (2:1).

>>> PAVLOVIĆ O INTERESOVANJU ZVEZDE: Nemam ništa protiv, ali...

- Bila je jako bitna utakmica za nas. To što nije bilo publike je bila naša prednost. Mi smo dali taj gol iz prekida koji nam je dosta pomogao. Posle toga mi je njihov golman slučajno odbranio onaj zicer, pa kasnije i Saletu Jovanoviću. U svakom slučaju mislim da smo opravdali epitet derbija. I zaista mislim da je ovo utakmica dve najbolje ekipe u ligi - rekao je Pavlović, prenosi Mocartsport.

Napadač Čukaričkog se osvrnuo i na to što je veoma blizu da stigne Uga Vieiru na listi strelaca. Pavlović ima 17, a Portugalac 20.

>>> Zašto je Čuki poništen gol? Zbog pravila koje je malo ko znao (VIDEO)

- Jeste, beži mi ta tri gola, ali ne opterećujem se time da ja sad nekoga jurim. Nemam tu barijeru u glavi. Idem utakmicu po utakmicu. U sjajnom smo nizu i želimo da pobedimo svakoga. Ako dam ta tri ili četiri gola super, ako ne ništa, najvažnije je da pobeđujemo - jasan je bio Pavlović posle meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • očevidac

    27. april 2016 | 21:34

    Dal vi mislite da smo mi slepi,ovo danas bi i Filip Višnjić video...pusti vas zvezda da budete sigurno drugi,ti daš dva gola...posle predjes kod njih-zasto se sad lice sa poternice ne javi i izda neko saopstenje!!!!

  • Metla ali brezova...

    27. april 2016 | 21:35

    Videćemo te najbolje ekipe u evropi za 2 meseca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA