Vokri: U regionu su samo Hrvatska i možda Srbija ispred nas

Predsednik FS Kosova tvrdi da su selekcije Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Makedonije po kvalitetu u rangu sa selekcijom nepriznate srpske pokrajine

  • 26

Predsednik kosovskog saveza Fadilj Vokri rekao je  da njihova fudbalska reprezentacije po kvalitetu ne zaostaje mnogo za regionom ocenivši da su samo Hrvatska i možda Srbija ispred.

>>> IŽIVLJAVANJE NAD SRBIJOM: Kako je Kosovo odbijeno, pa primljeno u UEFA za samo nekoliko minuta

- Hrvatska i možda Srbija su na višem nivou, dok ostali ne prave veliku razliku u odnosu na nas. Prijem u UEFA je veliki uspeh za Kosovo, mnogo ranije smo to zaslužili, ali je sada doneta odluka i mi smo zadovoljni- rekao je Vokri, a prenosi prištinski Koha ditore.

>>> VANREDNA ODLUKA: Kosovo ubacuju u kvalifikacije za SP u Rusiji 2018?!

Očigledno je da se Vokri malo zaneo nedavnim prijemom u UEFA pa se okuražio da kaže da po kvalitetu njihova selekcija je u ravni sa Slovenijom, Crnom Gorom, BIH i Makedonijom u šta je teško poverovati kada nisu odigrali nijedne zvanične kvalifikacije i pokazali koliko mogu. On kaže da je Srbija bolja od Kosova, a teško je reći da li je Srbija bolja od ostalih selekcija.

Kosovski savez 13. maja očekuje da bude primljen i u FIFA, čime bi naknadno dobio mesto u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Prema najavama, postoji plan da kosovska selekcija bude u grupi sa selekcijama Hrvatske, Turske, Islanda, Finske i Ukrajine u kvalifikacijama za SP, koje počinju u septembru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    4. maj 2016 | 12:50

    Слика и прилика оних код којих је играо и учио.

  • Pera I

    4. maj 2016 | 13:02

    Prodavaces ti vidim semenke suncokret i lebleblije!

  • Sasa

    4. maj 2016 | 12:35

    STA LUPAS SLUZICETE ZA GOL RAZLIKU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA