≫ 

Muslin posle prve pobede: Zadovoljan sam pristupom igrača, ali realizacija...

Selektor fudbalera poručio da će istrajati u forsiranju formacije 3-5-2

  • 4

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin bio je zadovoljan izdanjem svog tima posle pobede nad Kiprom (2:1), iako je istakao da je rezultat mogao da bude ubedljiviji.

- Bilo je više dobrih stvari u ovom meču i moram da budem zadovoljan ako se zna da smo radili samo dva dana, odnosno da smo promenili sistem igre i dali smo šansu novim igračima. Još je rano da se radujemo, igrali smo protiv Kipra, ali radićemo naporno kako bismo bili sve bolji - rekao je Muslin posle utakmice.

Muslin je dodao da je problem realizacija, pošto su njegovi izabranici propustili nekoliko dobrih prilika.

- S druge strane Kiprani nisu stvorili šansu a dali su gol, odnosno dali smo ga mi sami sebi. Bez obzira, ostvarili smo pobedu i ja moram da budem zadovoljan ponašanjem, pristupom igrača, njihovim angažovanjem.

On je poručio da će istrajati u forsiranju formacije 3-5-2, za šta je neophodno vreme kako bi se igrači uigrali.

- Novi sistem nam omogućava stvaranje većeg broja prilika, videlo se da smo stvorili mnogo šansi, samo da popravimo efikasnost - konstatovao je Muslin i zahvalio se navijačima na lepom ambijentu na stadionu u Užicu.

Srbiji do kraja ove akcije očekuju još dva meča, za šest dana protiv Izraela u Novom Sadu, kao i protiv Rusije 5. juna u Monte Karlu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVASTARIJA

    26. maj 2016 | 04:23

    Meni nije jasno sto je zvao Lazara Markovica i Andriju Zivkovica!Ajde opet Zivkovica al Markovica i oni su bolji od A.Kataija koji najbolji strelac super lige srbije i on prica kako su oni bolji igraci od njega daj molim te od nasu reprezentaciju samo spanske,turske i indiske serije da se snimaju za bolje nismo.RADOMIR ANTIC vracajte coveka sto pre ako ocete nesto da uspete na reprezativnom nivo.

  • Danny

    26. maj 2016 | 02:47

    Kao bivsi fudbaler I trener mladjih kategorija ovde u Australiji uvek pratim reprezentaciju Srbije I mogu slobodno da Kazem da ova taktika Muslina je jako dobra pronaci Ce on prvih 11 imam samo jednu zamerku igracima a to Je da osim goal Tadica nemamo suteva van sesnajsterca mladi igraci da Se oslobode u igri bice to respektabilna reprezentacija!I mladi Rajkovic na gol podhitno!Mladenovic Po meni bi igrao pre Kolarova!

  • b baller

    26. maj 2016 | 09:02

    Rukavina:)))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA