≫ 

Dan atletike u centru Beograda! Knez Mihailova puna "malih" atletičara (FOTO)

Bogat program u vidu promocije Evropskog šampionata naredne godine u srpskoj prestonici

  • 2

Srce Beograda, Knez Mihailova, danas je bila u znaku kraljice sportova.

Atletski savez Srbije organizovao je manifestaciju u sklopu promocije Evropskog prvenstva u dvorani, koje se sledećeg marta održava u srpskoj prestonici.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Program kod promo štanda na uglu Knez Mihailove i Obilićevog venca (kod nekadašnjeg Ruskog cara) počeo je u 11 sati i trajao sve do 17 časova.

Atletičari Nemanja Cerovac i Emir Bekrić družili su se sa građanima tokom dana, a omogućeno je i da prolaznici, turisti i ljubitelji atletike okušaju znanje i sposobnostu u nekim od atletskih disciplina.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tokom celog dana, veliki broj mališana, u pratnji roditelja je oporobao svoje "atletske moći" u samom centru srpske prestonice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Takođe, predstavljena je i zvanična maskota šampionata u Beogradu koje je na programu od 3. do 5. marta 2017. u Kombank areni.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U poslepodnevnim časovima druženju su se priključilii i čelnici Atletskog saveza Srbije na čelu sa Veselinom Jevrosimovićem, koji je nešto ranije dobio novi mandat kao prvi čovek srpske kraljice sportova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA